SON TV

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde intihar ve cinayet şoku!

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde memur olarak çalışan Leyla K., aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet K. Tarafından silahla başından vuruldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde intihar ve cinayet şoku!

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde memur olarak çalışan Leyla K., aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet K. Tarafından silahla başından vuruldu. Gurbet K. daha sonra silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Hastaneye kaldırılan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, Fatih Topkapı Mahallesi’nde yaşandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda memur olarak çalışan Leyla K., oturduğu daireye çıkmak istediği sırada, aynı üniversitede teknisyen olarak çalışan Gurbet K. tarafından apartmanın içinde önü kesildi. Kısa süreli tartışmanın ardından, Gurbet K. belinden çıkardığı tabancasıyla genç kadının başına bir el ateş etti. Daha sonra silahını kafasına dayayan Gurbet K., bir el ateş ederek intihar etti. Gurbet K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çenesinden giren kurşun boynundan çıkan Leyla K.’nın Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisine devam edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, ikili arasında bir bağ olup olmadığını araştırıyor.

ETİKETLER: