SON TV

Selin Demiratar’dan şaşırtan açıklamalar

Selin Demiratar Huzur Sokağı dizisinden ve özel hayatı hakkında bilinmeyenlerden bahsetti.

Selin Demiratar’dan şaşırtan açıklamalar

Hüzünlü kadın Selin Demiratar, Turki Extra programında soruları yanıtladı. Selin Demiratar Huzur Sokağı dizisinden ve özel hayatı hakkında bilinmeyenlerden bahsetti. Selin Demiratar aşık olacağı erkeği tarif etti. Selin Demiratar ilk kez açıkladı!

HUZUN SOKAĞI OYUNCUSUNDAN ŞOK AÇIKLAMA!

Zeynep Özek’in Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalı için hazırladığı Turki Extra programının konuğu Selin Demiratar oldu. En son Huzur Sokağı dizisinde rol alan Selin Demiratar, kendisi için hüzünlü kadın denilmesini değerlendirdi. Selin Demiratar, hüznü karakter edinen insanlardan hoşlanmasını söyledi. İnsanların kendisini rolleriyle hatırladığını söyleyen Selin Demiratar, çok fazla gece hayatında görünmediği içinde insanların tarafından dizideki haliyle hatırlandığını söyledi.

Huzun Sokağı dizisinde oynadığı için eleştiri aldığını da söyleyen Selin Demiratar, oyuncu olduğunu ve hayatın içinde yer alan her türlü hikayede yer alacağını söyledi. Eğer hikayenin içinde ayrımcılık olduğunu hissetseydi dizide yer almayacağını söyleyen Selin Demiratar, böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını belirtti. Selin Demiratar, bir projede daha yer aldıktan sonra dinlenmek istediğini biraz ara vereceğini söyledi.

Aşk konusunda ne düşündüğü sorulan Selin Demiratar, aşık olacağı insanın kendisinden biraz üstün olmasını istediğini söyledi. Öğretmek değilde öğrenmek istediğini söyleyen Selin Demiratar, aşık olacağı insanın kendisinden biraz daha üstün olması durumunda, aşkı ve tutkunun kendisinde büyüdüğünü söyledi. Selin Demiratar, ikili ilişkilerde en önemli şeyin güven olduğunu söylemeden de geçmedi. Çocuk sahibi olmak istediğini de söyleyen Selin Demiratar, kendisine güven veren birinden çocuk yapmak istediğini söyledi.