SON TV

Sinan Akçıl – Ebru Şallı öpüşmesinin sırrı çözüldü

Herkesi duygulandıran Sinan Akçıl Ebru Şallı görüntüleri gerçek olmayabilir. Sinan'ın Ebru'yu öpmesinde skandal!

Sinan Akçıl – Ebru Şallı öpüşmesinin sırrı çözüldü

Magnum Altın Kelebek Ödül törenine, Sinan Akçıl’ın Ebru Şallı’yı öpmesi damga vurmuştu. Sinan Akçıl’ın Güzel Kız adlı şarkıyı söylerken Ebru Şallı’yı alnından öpmesi üzerine bazı iddialar ortaya atıldı. Herkesi duygulandıran Sinan Akçıl Ebru Şallı görüntüleri gerçek olmayabilir. Sinan’ın Ebru’yu öpmesinde skandal!

SİNAN’IN EBRU’YU ÖPMESİNDE SKANDAL!
Geçtiğimiz günlerde yapılan Magnum Altın Kelebek Ödül töreni gecesine Sinan Akçıl Ebru Şallı çifti damga vurdu. Yeni albüm şarkısı Güzel Kız’ı ilk kez söyleyen Sinan Akçıl, romantik anlara sahne oldu. Sinan Akçıl, Güzel Kız adlı şarkıyı söylerken Ebru Şallı’ya adeta serenad yaptı. Bütün gözlerin üzerinde olduğu Altın Kelebek Ödül gecesinde Sinan Akçıl aniden sahneden indi ve Ebru Şallı’yı alnından öptü. Sinan Akçıl’ın öpücüğü Ebru Şallı’yı gözyaşlarına boğdu. Öpücükten çok etkilenen Ebru Şallı ağlamaya başladı.

Sinan Akçıl’ın Ebru Şallı’yı öpmesi ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz’ın sunucusu Mert Öğün, her şeyin planlı olduğunu söyledi. Mer Ögün, Sinan Akçıl ile Ebru Şallı’nın her şeyi önceden ayarladığını söyledi. Buna göre Sinan Akçıl’ın nereden ineceği, Ebru Şallı’nın nerede oturacağı her şeyi provalıymış. Bu haberi oradan çalışan kişilerden duyduğunu söyleyen Öğün, bunun net bilgi olduğunu söyledi. Eğer söylenenler doğruysa, Sinan Akçıl ile Ebru Şallı’nın amacının reklam olduğu ortaya çıkıyor.