Trabzonspor transfer haberleri – TS son dakika tranfser

Trabzonspor transfer haberleri - TS son dakika tranfser

Trabzonspor transfer haberleri - TS son dakika tranfser

Trabzonspor transfer haberleri Gignac Kolou Toure Trabzonspor transferleri son dakika. Trabzonspor transferde yabancı isimlere yöneldi. Trabzonspor transfer listesi. Trabzonspor transfer habeleri son dakika. Defansa tecrübeli isim arayan Trabzonspor transferde Koluo Toure için devreye girdi. Liverpool forması giyen Koluo Toure için Trabzonspor transferde çalışmalara başladı. Trabzonspor transfer listesi 2014. Trabzonspor transfer listesinde kimler var? Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor transferde Gignac ile anlaşmak üzere. Eskişehirsporlu Erkan Zengin Trabzonspor transferine sıcak bakıyor. Son dakika Trabzonspor transfer haberleri. İşte Trabzonspor transfer haberleri…

TRABZONSPOR ERKAN ZENGİN İÇİN DEVREDE
Transferde hız kesmeyen Trabzonspor transferde, orta saha oyuncusu Turgut Doğan Şahin’i de renklerine bağlamaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki Turgut bu sezon 24 maça çıktı ve 4 gol kaydetti. Alacakları ödenmediği için Gaziantepspor ile sözleşmesini fesheden Turgut’un yakın zamanda imza atması bekleniyor. Karadeniz ekibi ayrıca Akhisar’ın başarılı oyuncusu Uğur Demirok’u transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Akhisar’ı çalıştıracak olan Mustafa Akçay’ın, Uğur’a karşılık bordo-mavili kulüpten bazı oyuncuları isteyebileceği gelen haberler arasında.
Fırtına bombayı Erkan’la patlatmak istiyor. Fırtına’nın listesindeki bir numaralı isim o. Oyuncusunu tutmak isteyen Eskişehir, “Bonservisi 10
milyon Euro” diyor. Ancak iki kulüp arasında sıkı bir pazarlık var. 5 milyon Euro’ya transferin bitmesi beklenirken Eskişehirspor, Bordo-Mavililer’den Emre Güral’ı da istiyor. Olcan’ın durumu da belirsizliğini korurken Trabzonspor’un Erkan gibi kaliteli bir kanat takviyesi yapmasını taraftarlar da çok istiyor.

Maç: 40
Gol: 5
Asist: 6

Trabzonspor transfer listesi. Trabzonspor transfer habeleri son dakika Trabzonspor transfer haberleri Ts transfer

KOLUO TOURE İÇİN TRABZON DEVREDE

Kolou Toure Trabzonspor’da. Trabzonspor transferde Kolou Toure ile anlaştı. Trabzonspor transferde hız kesmiyor. Defansa takviye yapmak isteyen Trabzonspor transferde Liverpool forması giyen Kolou Toure’de sona geldi. Kolou Toure için Trabzonspor transferi için Liverpool ile masaya oturdu.

Sabah’ın haberine göre; Kolou Toure ile bir yıllık sözleşmesi kalan Liverpool’u ikna eden Trabzonpor yabancı transferindeki ilk önemli hamlesini yaptı. Sırada forvet hamlesi var…

Bordo-mavililer, Kolou Toure ile anlaşarak defansa önemli bir takviye yaptı. Geçen sezon Liverpool’da 24 maça çıkan Fildişi Sahilli oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor’un yeni hedefi ise forvete önemli bir takviye…

İtalyan basını, bonservisi Barcelona’da olan Bojan Krkic’in; Portekiz medyası ise Sporting Lizbon’da oynayan İslam Slimani’nin bordo-mavili formaya yakın olduğunu iddia etti.

TRABZONSPOR TRANSFERDE GİGNAC İÇİN DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor’da teknik direktörlük görevine gelmesi beklenen Vahid Halilhodziç’in forvet transferi üzerinde kafa yorduğu, şu an çalıştırdığı Cezayir Milli Takımı’nın golcüsü Slimani’yi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na önerdiği ortaya çıkmıştı. Ancak bu konuda yaşanan son gelişmeler ve yönetimin önüne gelen isim, Halilhodziç’in de aklını çelecek türden. O yıldız Fransız golcü Andre Pierre Gignac. 2010’da Toulouse’dan Marsilya’ya tam 16 milyon Euro (Yaklaşık 48 milyon TL) karşılığında transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, hava toplarındaki hakimiyeti, mücadele gücü ve istikrarlı grafiği ile dikkat çekiyor.

Trabzonspor transfer listesi. Trabzonspor transfer habeleri son dakika Trabzonspor transfer haberleri Ts transfer


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version