SON TV

Petek Dinçöz ile evlenen Serkan Kodaloğlu nikaha geç kaldı

Petek Dinçöz ile nikahlanan Serkan Kodaloğlu kendi nikahına geç kaldı! Serkan Kodaloğlu kimdir, Serkan Kodaloğlu nikah, Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz

Petek Dinçöz ile evlenen Serkan Kodaloğlu nikaha geç kaldı

Petek Dinçöz ile nikahlanan Serkan Kodaloğlu kendi nikahına geç kaldı! Serkan Kodaloğlu kimdir, Serkan Kodaloğlu nikah, Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz evlilik, Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz düğün, Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz fotoğraf

Şarkıcı Petek Dinçöz’le evlenen işadamı Serkan Kodaloğlu; trafiğe takıldı, kendi nikahına geç kaldı.

nceki akşam Baltalimanı Portaxe’de evlenen Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu’nun nikahından ayrıntılar… Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in kıydığı nikahın şahitleri Dinçöz’ün basın danışmanı Reyhan Özdemir ve Haluk Şentürk oldu. İleride bir düğün yapacaklarını söyleyen Petek Dinçöz, “İki bayram arası düğün olmaz” diyerek mesaj verdi. İkilinin Kurban Bayramı’ndan sonra bir düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

Dinçöz, ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazdı.

Nikahtan sonra davetlilere iftar yemeği verildi. Menüde kebap, içli köfte ve lahmacun vardı. Yemekler Tatlıses Kebap’tan geldi.

İbrahim Tatlıses, törene çiçek de yolladı.

Davetlilere uğur böcekli nikah şekerleri dağıtıldı.

Nikahta davetli sayısı kadar koruma vardı.

MAGAZİN DÜNYASINA DAMGA VURDU

Magazin gündemine damgasını vuran evlilik haberi Petek Dinçöz’den geldi. Ünlü sanatçı Petek Dinçöz evlendi. Dinçöz’ün evlendiği adam kim. Petek Dinçöz’ün kararını verdiği ve evleneceği haberleri önceden basına sızmıştı. Ünlü Şarkıcı dün akşam yeniden nikah masasına oturdu ve evlendi.Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz geçtiğimiz akşam, Ispartalı işadamı Serkan Kodaloğlu evlendi.

Uzun yıllar birlikte olduğu ve 2008’de evlendiği Can Tanrıyar’dan olaylı şekilde boşanan Petek Dinçöz yeniden nikâh masasına oturdu. Dinçöz ünlü mağazalar zinciri sahibi Serkan Kodaloğlu ile dünya evine girdi. Gizli bir törenle evleneceği bir gün öncesinden basına sızan Petek Dinçöz nihayet evlendi.

SERKAN KODALOĞLU KİMDİR

İrfan Home mağazaları sahibi Serkan Kodaloğlu ile evlenen Petek Dinçöz’ün mutlu olduğu gözlendi. Dinçöz’ün evlilik kararı aldığı isim ise magazin dünyasının yakından tanıdığı bir işadamı; daha önce şarkıcı Hatice ve oyuncu Esra Sönmezer’le aşk yaşayan, Galeri İrfan Home Mağazalar Zinciri’nin yönetim kurulu başkanı Serkan Kodaloğlu oldu. Çiftin mutlu anları kameralara böyle yansıdı.

Petek Dinçöz porno ifadesi – tıklayın

Düğün fotoğrafları için tıklayın