SON TV

Petek Dinçöz sözleşme mi imzaladı?

Petek Dinçöz'ün sürpriz bir şekilde evlendiği Serkan Kodaloğlu ile evlilik sözleşmesi mi imzaladı?

Petek Dinçöz sözleşme mi imzaladı?

Petek Dinçöz’ün sürpriz bir şekilde evlendiği Serkan Kodaloğlu ile evlilik sözleşmesi mi imzaladı?

Petek Dinçöz, Petek Dinçöz evlilik, Petek Dinçöz Serkan Kodaloğlu, Petek Dinçöz sözleşme, Petek Dinçöz düğün, Petek Dinçöz kimdir

Petek Dinçöz sürpriz bir kararla evlendi. Petek Dinçöz’ün şaşırtan düğünü sonrası ilginç bilgiler ortaya çıktı.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu evliliği hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz ile yaptığı evlilik öncesinde sözleşme imzaladığı ortaya çıktı.

Petek Dinçöz’ün yeni eşi Serkan Kodaloğlu ünlü bir otomobil galerisinin işletmeciliğini yapıyor.

Petek Dinçöz dün sürpriz bir kararla evlendi. Petek Dinçöz’ün şaşırtan düğünü sonrası ilginç bilgiler ortaya çıktı. Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu evliliği hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Serkan Kodaloğlu Petek Dinçöz ile yaptığı evlilik öncesinde sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Petek Dinçöz’ün yeni eşi Serkan Kodaloğlu ünlü bir otomobil galerisinin işletmeciliğini yapıyor

Güneş’in haberine göre Petek Dinçöz’ün tıpkı jet hızıyla evlenen Pelin Karahan gibi spor salonunda tanışıp evlendiği iş adamı Serkan Kodaloğlu’yla bir hafta önce imam nikahı kıydığı öğrenildi. Resmi nikah öncesi mobilya mağazası olan eşinin isteğiyle evlilik sözleşmesi yapan Dinçöz, nikah kıyılır kıyılmaz sosyal medya hesaplarına eşinin soyadını ekledi. “İki bayram arası düğün yapılmaz” diyen çift Kurban Bayramı’ndan sonra görkemli bir düğün yapmayı planlanlıyor. Nikaha aile fertlerini dışında kimsseyi çağırmadıklarını belirten çift, yapılacak düğünde bütün arkadaşlarını dostlarını davet edeceklerini söyledi.

Petek Dinçöz kimdir?
Petek Dinçöz, Türk pop şarkıcı, eski manken, dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunucusu.

Sanat kariyerine mankenlik’le başlayan Dinçöz, sonrasında müzik piyasasına adım atmıştır. Müzik kariyerine ise assolist olarak başlamıştır. 2001 yılında ilk single çalışması ”Bende Kaldı” single’ı ile adım attı. Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan Sanatçı kategorisinde ödül almıştır. İlk stüdyo albümü ”Aşkın Tam Sırası” ile başarısını ödülle sürdüren Dinçöz, 2002 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde En İyi Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı ödülünün sahibi olur, 2. stüdyo albümü 2003 yılında ”Sen Değmezsin” adlı albümünü yayımlar. Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde En İyi Fantezi Müzik Kadın Sanatçısı ödüllünü alır. 2005 yılında 4. stüdyo albümü ”Doktor Tavsiyesi”ni çıkarmıştır. Bu albümde ”Hasta Ettin”, ”Sandım Ki”, ”Doğum Günü”, ”Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin”, ”Cızz” gibi şarkılarına klip çekti. 2007’de çıkan 6.stüdyo albümü ”Yolun Açık Olsun” ile Türkiye’de ilk kokulu albümüde çıkarmış olur. Mayıs 2009’da 9. stüdyo albümü ”Ne Yapayım Şimdi Ben”i yayımladı. Bu albümde Sezen Aksu’dan dersler aldı ve sesinin daha’da geliştiği söylendi tarzını’da pop olarak değiştirdi. 2009’un yıl sonunda ”Bana Uyar” ve 2010’da ”İşte Böyle Morarırsın” single’larını satışa sundu. Ocak 2011’de 10. stüdyo albümü ”Yalanı Boşver”i yayımladı. Albümdeki Ferhat Göçer ile düeti ”Seni Sensiz Seveceğim” sanal ortamda büyük dinlenme oranı yakalar. Ardından ”Yalanı Boşver”, ”Sihirbaz”, son olarak ”Yasak Bahçe” şarkılarına klip çeker. 2012’de sanal ortamda satışa sunduğu 7. single’ı ”Çekil” yayımlar. Şarkıcı, 2013 yılında ”Milat” adını verdiği yepyeni pop sound’lu albümünü yayımlar. Bu albümde çıkış şarkısı olarak Gülşen imzalı ”Aşk” şarkısına klip çekilir. Ardından ”Heves”, ”Artık Üzülmek İstemiyorum” adlı şarkılarına klip çeker.

Müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. Aynı zamanda dizi oyuncusu, sinema oyuncusu ve televizyon sunuculuğu yapmıştır.

ETİKETLER: