SON TV

Neslihan Atagül Son.TV’ye konuştu!

Show TV'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye'nin güzel oyuncusu Neslihan Atagül tüm samimiyetiyle Son.TV'ye konuştu!

Neslihan Atagül Son.TV’ye konuştu!

Zeynep Şimşek / Şeyma Karadeniz

Yaprak Dökümü’nün küçük kızı, Fatih Harbiye’nin güzeli! Neslihan Atagül… Tüm samimiyetiyle Son.TV’ye konuşan Neslihan Atagül’e herkesin merak ettiği soruları sorduk.
Neşesi ve enerjisiyle sorularımızı en içten şekilde yanıtlayan Atagül’ün cevaplarına geçmeden önce onu biraz tanıyalım.

Neslihan Atagül kimdir?


20 Ağustos 1992 doğumlu olan Neslihan yaşıtlarına rağmen başarısıyla Türkiye’nin gözde güzelleri arasında. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes göçmeni olan Atagül çekiciliğiyle ekranlarda parlıyor.
Atagül’ü ilk olarak Yaprak Dökümü dizisinde tanıdık. Cesur ve tatlı bir kızı oynayan Atagül şimdi Fatih Harbiye dizisinde boy gösteriyor.

Neslihan Atagül’den çarpıcı açıklamalar!

*Genellikle medyada güzelliğinizden bahsediliyor. Zaman zaman güzelliğinizin başarınızın önüne geçtiğini düşünüyor ve bundan rahatsızlık duyuyor musunuz?
Hayır işimin önüne geçtiğini düşünmüyorum. Ayrıca medya işimden de söz ediyor.
*Twitter durumunuzda Benim Adım Cafer yazıyor. Bunun nedeni nedir?
İnternette bir video vardı “Benim adım Cafer” diye. O videoyu çok sevmiş ve çok gülmüştüm. Hala izlediğimde gülüyorum hatta :)) o video yani sebebi, başka sebebi yok.
*”İşte bu, ben ileride hem karakter olarak hem de oyuculuk olarak bu kişi olacağım” dediğiniz biri var mı?
Yok. Ama tabi çok beğendiğim isimler var oyunculuk olarak. Christian Bale, Mads Mikkelsen, Marion Cotillard, Juliette Binoche… diye uzar gider bu liste.
*Sizce Türkiye dizi sektörü ne durumda?

Dizi sektöründe çalışan emekçi insanlar bütün zamanlarını çalışmaya ayırıyorlar. Özel hayatlarını kaliteli yaşayabilecek zamanları oluşmuyor. Ve bu anormal süre zarfı her hafta en az 90 sayfalık bir uzun metraj sinema filmi yazmaya zorluyor senaristleri. Bu şartlarda çalışan insanların icinde bulunduğu bu durum bir şekilde işin niteliğine yansıyor. Çalışan insanların çoğu sahip olduğu hakları bilmiyorlar. Bence bu işleri yapan insanlarda total bilinç oluşması gerekiyor. Hem de A’dan Z’ye kadar bu işte sorumluluğu olan herkeste. Var olan anormal çalışma şartları ve çalışma süreleri revize edilip tekrar gözden geçirilirse eğer; bu, Türk televizyonculuğu için de bir reform başlangıcı olabilir. Belki de bu sayede dünyanın birçok yerinde yaşayan insanlar bizim yapmış olduğumuz işleri daha çok izleyecektir.

*İleride kendinizi hangi noktada görüyorsunuz? Dizi sektöründe mi yoksa film sektöründe mi ön planda olmak istiyorsunuz?

Sinema yapmak istiyorum.Tüm işlerimi rayına koyup sadece sinema yapmak istiyorum

*Sizce Fatih Harbiye dizisinin tutmasının en büyük nedeni siz misiniz yoksa Kadir Doğulu mu?
Ekip işi bu. Bizde kocaman bir ekibiz. Senaryo yönetmen diğer oyuncular set ekibi arkadaşlarımız.Hepsinin çok büyük emeği ve özverisi var.

*Oyunculuğa ilk adımınızı attığınızdan bu yana ne gibi bir gelişim gösterdiğinizi düşünüyorsunuz?
Bu işi yapmak istediğimde içgüdüsel olarak yapabileceğimi düşünüyordum. Fakat kamera önüne geçtiğinizde teknik bir çok unsurda içgüdünüzle paralel olarak bir bütünlük oluşturması gerekiyor. Başlangıçtan bu güne ben bu bütünlüğü oluşturan şeyleri daha iyi bi arada nasıl kullanabileceğimi görmüş oluyorum.

*En çok beğendiğiniz Türk ya da yabancı filmler nelerdir?
Dönersen Islık Çal
Yazı Tura
Her şey Çok Güzel Olacak
Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak
Paris Texas
İlkbahar Yaz Sonbahar Kış İlkbahar
Burjuvazinin Gizli Çekiciliği

NOT:SON.TV’de yayımlanan Özel haber, yazı, resim ve fotoğrafların FSEK ve Basın Kanunu’ndan kaynaklanan her türlü hakları SON.TV’ye aittir. İzin alınmaksızın, kaynak gösterilse dahi aktif link verilmeden iktibas edilemez. SON.TV’de yayımlanan köşe yazılarından yazarları sorumludur. Yazarların yazdığı makalelerde yer alan fikirler yazarlara aittir ve SON.TV’nin editöryel politikasını yansıtmayabilir.

ETİKETLER: