SON TV

Ankara Emniyeti’nde görev değişikliği

Ankara Emniyeti'nde yapılan atamalar sonucunda 122 kişinin görev yerleri değiştirildi.

Ankara Emniyeti’nde görev değişikliği

Ankara Emniyeti’nde şube, ilçe ve karakollarda yapılan atamalarla 122 kişinin görev yerleri değiştirildi. Terörle Mücadele ise aynen korundu

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde şube müdürü, ilçe emniyet müdürü ve karakol amirliklerine yeni isimler atandı. Emniyet’teki operasyonel birimlerden olan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Erdinç Elpe, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin başına getirildi. Elpe’nin kaçakçılara yönelik ilk 6 ayda düzenlediği operasyon sayısının geçen yılı ikiye katladığı öğrenildi. Daha önce burada görevli bulunan Kubiley Koç ise Tanık Koruma Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Burada görevli bulunan Serkan Tecirlioğlu ise Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’ne atandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli Mevlüt Okan Yıldız Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanırken, Çankaya İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldırım ise Yabancılar Şubesi’ne atandı.

ŞEROLAR YERİNİ KORUDU
Yıldırım’dan boşalan koltuğu Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Tolga Ali Usta devraldı. Cihangir Kaya Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanırken, Keçiören’de seçim sürecini başarılı bir şekilde yöneten Cihat Şerolar ise yerini korudu. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli Murat Sansar, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürü Yardımcılığı’na atandı. Güvenlik Şube Müdürlüğü ise yine aynı şubede müdür yardımcısı olarak görev yapan Muhteşem Arifoğlu’na emanet edildi.

ASAYİŞ’TE YALNIZCA ŞUBE MÜDÜR YARDIMCILARI DEĞİŞTİ
Ankara Emniyet Müdürlüğü’ndeki Terörle Mücadele ve Güvenlik Şubesi gibi kritik noktalarda herhangi bir değişikliğe gidilmezken, Asayiş Şubesi’nde ise yalnızca şube müdür yardımcılarının değiştirildiği dikkat çekti. Merkez ilçelerde ise Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut müdürleri değiştirildi. Müdür yardımcılıklarında ciddi değişiklikler göze çarparken, polis amirliklerinin büyük çoğunluğunda da yeni atamalar yapıldı. Böylece emniyette müdür, amir ve başkomiser düzeyinde il dışından gelen ve il içinde bulunan 122 kişinin görev yerleri değiştirildi.

Sabah / Yüksel Temel