Serdar Ortaç sağlık durumu – Serdar Ortaç son sağlık durumu hakkında bilgi

Serdar Ortaç sağlık durumu - Serdar Ortaç son sağlık durumu hakkında bilgi

Serdar Ortaç sağlık durumu - Serdar Ortaç son sağlık durumu hakkında bilgi

Serdar Ortaç MS hastası. Serdar Ortaç ‘ın sağlık durumu hakkında bilgi ve Serdar Ortaç’ın hastalığı ne düzeyde işte detaylar .Serdar Ortaç son sağlık durumu MS hastalığı nedir MS hastalığı hakkında bilgi MS hastalığına yakalanan Serdar Ortaç açıklama yaptı MS hastalığı Serdar Ortaç hayranlarını üzdü ( MS hastalığı nedir ) MS hastalığı belirtileri neler? MS hastalığı tedavisi MS hastalığı nasıl ortaya çıkar MS hastalığı nedenleri nelerdii? MS hastalığı doktorları MS hastalığı konuusnda son gelişmeler MS hastalığı belirti ve dorum MS hastalığı bitkisel tedavi yöntemleri MS hastalığı ve Serdar Ortaç’ın MS hastalığı hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç MS hastalığı nedeniyle tedavi görüyor. Zor günler geçiren Serdar Ortaç’ın tek umudu dua oldu. Çocuklara para dağıtan Serdar Ortaç, kendisi için dua etmelerini istedi. Serdar Ortaç umudunu yitirdi!

DUA İSTEDİ

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç MS hastalığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Evlendikten bir süre sonra hastaneye yatarak tedavi gören Serdar Ortaç’ın bu hastalığı bir ömür taşıyacağı öğrenildi. Serdar Ortaç bir ömür boyunca ilaç kullanacak, sağlığına dikkat edecek.

Hastanede yattığı günlerde Twitter’dan sürekli eleştirilen, hakaret ve beddua alan Serdar Ortaç, zor bir dönemden geçiyor. Serdar Ortaç önceki gün Bebek sahilinde yürüyüşe çıktı. Çiçekçi çocukların biranda etrafını sarmasıyla birlikte Serdar Ortaç parasını bir büfede bozdurdu ve çocuklara 10’ar lira verdi.

Serdar Ortaç çocuklardan kendisi için dua etmesini istedi. İşlerin bu ara tatsız olduğunu söyleyen Serdar Ortaç , işleri ve sağlığı düzeldiğinde daha çok para vereceğini söyledi. Sağlık durumu sorulan Serdar Ortaç, ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Serdar Ortaç bu hastalığın zaman istediğini ve zamanla daha iyi olacağına inandığını söyledi.

MS hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, Twitter’da kendisine “Defol git bir köşede öl” şeklinde beddua edilmesini affetmedi.

Ortaç’ın şikâyeti üzerine araştırma başlatan savcılık, Twitter’da kendi ad ve soyadını kullanan Neslihan B.’ye (21) ulaştı.

Şüphelinin yazının kendisine ait olmadığı yolundaki savunması, hesaptaki fotoğrafların kendisine çok benzemesi nedeniyle inandırıcı bulunmadı.

Neslihan B. savcının hesaptaki fotoğrafların kendisine benzediğini söylemesi üzerine “Kesinlikle fotoğraftaki kişi ben değilim, suçsuzum” diye konuştu.

Savunmayı inandırıcı bulmayan savcılık Neslihan B. hakkında yayın yolu ile hakaret suçundan üç aydan iki yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Neslihan B. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version