SON TV

Gazze’nin annelerine selam olsun

Ramazan bayramı Tüm islam coğrafyasında hüzün ve sevinçle karşılanmaya devam ediyor..Sevincimiz Mübarek Ramazan ayı Orucunu Allahın Emri gereği tamamlamış olmamız ve Hilal ile birlikte Bayramı yaşamamızdır.

Hüzünlü yanımız ise,Gazze de, Suriye de,Irak da,Yemen de, Mısır da,D.Türkistan da,Arakan da,Moro da,Taylant Patani de,Kırım da,Somali de,ve Keşmir de Yaşayan Müslümanların sıkıntıları ve zulme maruz kalmalarıdır.

15 gündür Gazze nin bombardımana maruz kalması sonucund 1085 filistinli hayatını kaybederken 6 bini aşkın gazzeli yaralandı,İsrail 2008-2009 operasyonunda olduğu gibi sadece binaları,camileri okulları hastahaneleri değil, ekilebilir tarım arazilerini,sebze meyve bahçelerini,balıkçı teknelerini,küçük ,büyük baş, hayvan ağılları ve bal üreten arı kovanlarını dahi hedef aldı.

Bu kez Gazze de ölümlerin büyük çoğunluğunda hedef, anneler ve çocuklardı.Filistin Topraklarında 66 yıldır işgalci israilin saldırılarına karşı direnen bu halk gerçekten islam dünyasının medarı iftiharıdır.

Mescidi Aksa ve mukades topraklarda her türlü saldırılara,susuz,ilaçsız,ekmeksiz,elektriksiz bırakılarak cezalandırılmaya çalışılan bu halk.Guantanamo dan farksız hale getirilen, iki milyonluk Gazze açık hava hapishanesi nin onurlu,cesur mahkum direnişçileri adea tarih yazıyorlar.

Gazze ve Halep halkı ortak bir kaderi yaşarken,zalim saldırılar karşısındaki dirençleri ve sabrı takdire şayandır.Gazze nin kararlılığı ve direnişi gerçekten işgalci israili şaşırtmış durumda.

Gazze halkının yıllardır direnişindeki en önemli pay hiç şüphesiz Gazzenin Annelerine aittir.

B u Annler ki,Filistin topraklarında yıllardır direnişe evlatlarını hediye ettiler,bıkmadan usanmadan her şehit cenazesinden sonra yeni şehit adayları doğurmak için adeta yemin ettiler.

Gazze nin ve Halep in Anneleri İslam dünyasına ve Tarihe not düşmeye devam ediyorlar.

Gazze Halkının Direnişinin Kalbi Olan Annelerine Sonsuz Selam olsun,Şükranlarımızı sunuyoruz.Ellerinden Öpüyoruz,Bizlere İnancın ,Direnişin,Sabrın ve Umudun ne kadar değerli olduğunu Öğrettikleri için..

Halep in,ve Gazze nin Anneleri ve onurlu cesur direnen yüreklerine Çocuklarına Selam Olsun.Savaşın ,Barışın ,Adaletin bedelinin karşılığı olduğunu bizlere öğrettikleri için..Yıllardır İşgal edilen topraklardaki mücadelenin Ancak Anne Yüreği ile birlikte direndiğini şimdi çok daha iyi anlamış bulunuyoruz. Gazzenin Annelerine Duacıyız.Mescidi Aksanın gerçek muhafızları Annelere selam olsun..