Trabzonspor Transferleri – Trabzonspor son dakika transfer haberleri

Trabzonspor  Transferleri - Trabzonspor son dakika transfer haberleri

Trabzonspor Transferleri - Trabzonspor son dakika transfer haberleri

Trabzonspor transferlerde bombaları patlatmaya devam ediyor. Trabzonspor transferlerinden son durum 7 Ağustos Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer 2014 Trabzonspor transfer listesi TS Transfer haberleri Son dakika Trabzonspor kimleri transfer etti. İşte Trabzonspor transferlerinden detaylar.

Trabzonspor transfer haberleri son dakika 7 Ağustos Trabzonspor transfer Trabzonspor transferde devam TS Transfer Haberleri Trabzonspor transfer listesinde kimler var ? Trabzonspor transfer sezonuna damgasını vurdu. Trabzonspor transferde kimleri istiyor

Trabzonspor transferlerde bombaları patlatmaya devam ediyor. Trabzonspor transferlerinden son durum 7 Ağustos Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer 2014 Trabzonspor transfer listesi TS Transfer haberleri Son dakika Trabzonspor kimleri transfer etti. İşte Trabzonspor transferlerinden detaylar.G.Saray istiyordu Trabzonspor Kaptı!

Trabzonspor, İshak Doğan’ın transferi konusunda Kardemir Karabükspor ile anlaştığını borsaya bildirdi.
Kardemir Karabükspor’a oyuncunun bonservisi karşılığında 1 milyon 750 bin avro ödeyecek olan bordo-mavililer, oyuncuları Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu’yu da bu kulübe bedelsiz olarak verecek.

Trabzonspor’dan KAP’a açıklama;

“Profesyonel futbolcu İshak Doğan’ın kulübümüze transferi konusunda, Karabükspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Karabükspor Kulübü’ne 1 milyon 750 bin avro transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcularımız Aykut Akgün ve Soner Aydoğdu, Karabükspor Kulübüne bedelsiz olarak transfer edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor Kevin Constant transferi Trabzonspor 2014 Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer haberleri ( 2014 Trabzonspor transfer ) Trabzonspor transferleri son gelişmeler Son dakika Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer listesinde kimler var. Trabzonspor dan 3 bomba daha işte 7 Ağustos Trabzonspor transfer haberleri

Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor, Kevin Constant, Musa Nizam ve Carl Medjani ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den, Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Profesyonel futbolcu Kevin Constant’ın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile Profesyonel futbolcu Musa Nizam’ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor AŞ ve futbolcu ile Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Carl Medjani’nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.”
Trabzonspor, geçen hafta da Cardozo, İshak Doğan ve Fatih Atik ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti.
BELKALEM DE BORSADA!
Öte yandan Bordo-Mavili ekip; daha önce anlaştığı Essaid Belkalem’i satın alma opsiyonlu olarak 1 yıl kiraladığını borsya bildirdi. Trabzonspor, Watford’a 450 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek.

Trabzonspor Oscar Cardozo transferi Trabzonspor Cardozo kapa bildirdi Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer haberleri 2014 Trabzonspor transfer. Trabzonspor transferleri son gelişmeler Son dakika Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer listesinde kimler var. Halilhodzic kimleri Trabzonspor ‘a transfer edecek. Trabzonspor bomba transferler..

Trabzonspor Oscar Cardozo transferi Trabzonspor Cardozo kapa bildirdi Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer haberleri 2014 Trabzonspor transfer. Trabzonspor transferleri son gelişmeler Son dakika Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer listesinde kimler var. Halilhodzic kimleri Trabzonspor ‘a transfer edecek. Trabzonspor bomba transferler..

Trabzonspor, Oscar Cardozo, Fatih Atik ve İshak Doğan’ın transferleri için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu bir süreden bu yana görüşme halinde olduğu Benfica’ın Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo’nun transferini dün akşam itibariyle sonlandırdı. Benfica’nın ilk görüşmelerde istediği 7 milyon Euro’luk bonservis bedelini 5.6 milyon Euro’ya indren bordo-mavili kulüp, bu oyuncuyu da Trabzon’a gelmeye ikna etti.

FENERBAHÇE İSTEMİŞTİ…

Geçen sezon Fenerbahçe’nin transfer etmek için yoğun çaba harcadığı ancak gerçekleştiremediği Cardozo, transferiyle forvet hattında önemli bir sorunu çözmek isteyen bordo-mavili yönetim Paraguaylı oyuncuyla ilgili olarak bugün KAP’a, “Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo’nun kulübümüze transferi konusunda SL Benfica ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” açıklamasını yaptı.

İSHAK DOĞAN VE FATİH ATİK İÇİN GÖRÜŞMELER

Trabzonspor, KAP’a İshak Doğan ve Fatih Atik transferleri için de görüşmelere başlandığını belirtirken şu ifadeleri kullandı:
“Profesyonel futbolcu İshak Doğan’ın kulübümüze transferi konusunda Kardemir Karabükspor ve futbolcu ile, serbest statüdeki profesyonel futbolcu Fatih Atik’in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.”

Bordo- mavili takımın İshak Doğan için Kardemir Karabükspor kulübüne Soner ile Aykut’un yanı sıra bir miktar bonservis bedeli önerdiği, Aykut’un lacivert- kırmızılı ekibe gitmeyi kabul ettiği, Soner’in ise görüşmelerine devam ettiği belirtildi.

Bordo- mavili takımın sürpriz bir şekilde gündemine aldığı Türk asıllı 30 yaşındaki Fransız futbolcu Fatih Atik’in de maç kasetlerini izleyen Halilhodzic’in bu transfere onay verdiği kaydedildi. Trabzonspor’un 3 futbolcuyu da Avusturya kampı dönüşü Trabzon’a getireceği belirtildi.

47. Kuruluş yıldönümünde Cardozo, İshak Doğan ve Fatih Atik transferlerini borsaya bildiren, Cezayir’li savunmacı Carl Medjani ile de 3 yıllık prensip anlaşmasına varan Trabzonspor transfer çalışmalarında dur durak bilmiyor.

Lig TV’nin haberine göre; Gerçekleşen transferlerden sonra Yönetim şimdi de Kostas Mitroglu için çalışmalarını sürdürüyor. Avusturya kampından İngiltere’ye giderek Fulham kulübüyle görüşmeleri yürüten Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu transferde de önemli yol kat ettiği öğrenildi.

Vahid Halilhodziç’in “en az 9 oyuncuya ihtiyacım var” açıklamasının ardından üst üste yapılan transferlerden taraftarlar da oldukça memnun. Tecrübeli teknik adamın göndermeyi düşündüğü oyuncular listesinde sürpriz isimlerin yer alabileceği gelen haberler arasında…

Trabzonspor’da üst üste yapılan transferler forma satışını da patlattı..Bordo mavili taraftarlar yeni formalara sahip olmak için Trabzonspor Club mağazalarına akın ederken 10.000’e yakın forma satışının gerçekleştiği öğrenildi…

Trabzonspor Kevin Constant transferi Trabzonspor 2014 Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer haberleri ( 2014 Trabzonspor transfer ) Trabzonspor transferleri son gelişmeler Son dakika Trabzonspor transferleri Trabzonspor transfer listesinde kimler var. Trabzonspor dan 3 bomba daha işte 7 Ağustos Trabzonspor transfer haberleri


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version