SON TV

Bingöllü Kenan neden gözaltına alındı ?

Twitter'da fenomen haline gelen Bingöllü Kenan gözaltına alındı. Peki , Bingöllü Kenan neden gözaltına alındı. Bingöllü Kenan hakkında detaylı bilgiler haberde

Bingöllü Kenan neden gözaltına alındı ?

Twitter’da fenomen haline gelen Bingöllü Kenan gözaltına alındı. Peki , Bingöllü Kenan neden gözaltına alındı. Bingöllü Kenan hakkında detaylı bilgiler haberimzide.

“Bingöllü Kenan” adıyla tanınan çete lideri Kenan Y., içinde ruhsatsız silahların bulunduğu zırhlı araçla yakalandı

Sultanbeyli’de esnaftan haraç toplayarak silahla tehdit ettiği ileri sürülen çete lideri Kenan Y. gözaltına alındı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunus Timleri’nce şüphe üzerine yapılan aramada BMW X6 marka aracının içinden 2 tabanca, kelepçe, komando bıçağı, çelik yelek ve 30 dolu fişek çıktı. Kenan Y. (30) ile şoförü Fahri K. (33) gözaltına alındı. Tabancalardan birinin ruhsatsız, diğerinin de taşıma ruhsatının sahte olduğu belirlendi. Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerden Fahri K. ile Bingöllü Kenan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zorla çek-senet tahsilatı ve silahla adam yaralama da dâhil birçok suçtan 12 yıl cezaevinde kaldığı öğrenilen ‘Bingöllü Kenan’ lakaplı şahsın aracına kumaştan yapılma cırt cırtlı sahte plaka takıldığı da belirlendi.

TANITIM VİDEOSU VAR

“Bana değil polis, kralı gelse dokunamaz” sözüyle tanınan ve çevresine korku salan Kenan Y. Youtube’da ‘Bingöllü Kenan Kimdir’ başlığıyla tanıtım filmi de yayımlamıştı.

ARACI ZIRHLI PLAKASI SAHTE

Kendisini ‘Bingöllü Kenan’ olarak tanıtan Kenan Y. hakkında daha önce de polise çok sayıda ihbar yapılmıştı. Sultanbeyli esnafından zorla haraç topladığı belirtilen Kenan Y.’nin fotoğraf ve videolarda kendisini Sedat Peker’e benzetmesi dikkat çekiyor. (EMİR SOMER/SABAH)

BİNGÖLLÜ KENAN KİMDİR

Ülkemizde son yıllarda ortaya çıkan yeni mafyalardan biri olan Kenan Yayla, 1984 senesinde Bingöl’de dünyaya gelmiştir. Lakabı olan ”Bingöllü Kenan” ismi de medyaya yansıyan haberler sebebiyle yeni yeni duyulmaya başlandı.
Daha 3 yaşındayken ailesi İstanbul’a göç etmiştir. Okul hayatında başarılı olamayan Kenan Yayla, İstanbul’da Sultanbeyli Meslek Lisesi’nde iken eğitim hayatını yarıda bırakmıştır.