Ameliyatsız göğüs nasıl büyütülür?

Ameliyatsız göğüs nasıl büyütülür?

Ameliyatsız göğüs nasıl büyütülür?

Birçok kadının hayallerini süsleyen dolgun göğüslere, yeni gelişen yöntemlerle ameliyat olmadan kavuşmak mümkün.

Meme büyütme ameliyatı ABD’de 2013 yılı istatistiklerine göre üç yüz on üç bin ameliyat ile en sık yapılan 2. operasyondur (ASAPS). Avrupa’da ise en çok meme büyütme ameliyatı Türkiye’de yapılmaktadır. Ülkemizde her geçen gün göğüs büyütme ameliyatı isteyen hastalar artmaktadır.

Ameliyatsız yapılan operasyonlar iz bırakmıyor
Meme büyütmek için son zamanlarda popüler olan operasyon, ameliyatsız meme büyütme yöntemidir. Bu yöntemde dolgu materyali meme bezi ile meme kası arasına verilerek memede çok kısa bir zamanda, dirilik ve boyut artışı elde edilebilir. Bu yöntemin avantajı; ameliyat gerektirmemesi, kişinin aynı gün normal hayatına dönebilmesi ve memede iz kalmamasıdır. Dezavantajı ise; 5 yıl kadar kalıcı olması ve büyük göğüs arzu edenler için yeterli hacim sağlamamasıdır.

Meme büyütmek için diğer bir seçenek ise yağ enjeksiyonudur. Bu yöntemde vücudun diğer bölgelerinden alınan yağ hücreleri yine meme bezi ile meme kası arasındaki plana verilerek memede bir hacim artışı elde edilebilir. Yöntemin avantajı; kişinin kendi dokusu olması, yağ hücre miktarına göre fiyatın artmaması ve memede iz kalmamasıdır. Dezavantajı ise büyük göğüs arzu edenler için yeterli hacim sağlamamasıdır.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version