Seda Bakan Ali Erel düğün fotoğrafları

Seda Bakan Ali Erel düğün fotoğrafları

Seda Bakan Ali Erel düğün fotoğrafları

Seda Bakan ve Ali Erel evlendi. Seda Bakan ve Ali Erel düğün fotoğrafları bu haberde!

İŞTE DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

SEDA BAKAN KİMDİR?

Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in rol aldığı “Kardeş Payı” dizisinin güzel ve genç oyuncusu, dizide Metin ve Ali’nin kardeşi Feyza ismini canlandırıyor. Her perşembe yeni bölümüyle hızla devam eden diziye renk katan Feyza gerçek adı “Seda Bakan” olan oyuncumuz, dizinin beğenilen ve merak edilen isimlerden biridir. Makalemizin devamında Feyza karakterini canlandıran Seda Bakan kimdir? Seda Bakan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

Kardeş Payı Feyza Kimdir?
Kardeş Payı dizisindeki Feyza karakteri, tesisatçı ve aynı zamanda mucit iki kardeş olan Metin ve Ali’nin kız kardeşleri. Dizide bir benzin istasyonunda sekreter olarak çalışmaktadır. Kardeş Payı Feyza karakterini Seda Bakan canlandırıyor.

Seda Bakan 1985 İstanbul doğumludur. Oyuncu, izlenme rekorları kıran Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide canlandırdığı Eda rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Güzel oyuncu Seda Bakan, Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. Oyunculuk eğitimini Tiyatro Müzesi ve Sanat Kitaplığı Eğitim Merkezi’nde almıştır.

Seda Bakan’ın Oynadığı Diziler?
Seda Bakan Geniş Aile, Adanalı ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi gibi dikkat çekici dizilerde rol almıştır.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version