SON TV

Petek Dinçöz hakkında ağır sözler

Zor günler geçiren Petek Dinçöz'e bir darbede Aylin Coşkun'dan geldi.

Petek Dinçöz hakkında ağır sözler

Zor günler geçiren Petek Dinçöz’ü kızdıracak sözler Aylin Coşkun’dan geldi. Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında Petek Dinçöz için çok sert açıklamalar yaptı. “Geçmişte Petek Dinçöz’e çok sahip çıktım” diyen ünlü şarkıcı, Dinçöz’e çok kırgın olduğunu söyledi.

Aylin Coşkun’un açıklamaları şöyle:
“PETEK DİNÇÖZ BENİ GÖRMEMEZLİKTEN GELDİ”
Petek, Petek olmadan önce, mankenliğe başladığında onu himayeme aldım. Çünkü o dönem ondan çok daha fazla gündemde olan bir isimdim. Petek’e o dönem o kadar sahip çıktım ki evimden çıkmazdı. Kuaförümüz, eğlencemiz her şeyimiz aynıydı. Sonra ben biraz geriye çekildim. O dönemde Petek çıktı yürüdü. Bir gün arabasını bekliyordu, ben de bekliyordum. Beni gördü ama görmemezlikten geldi. Ben zamanında Aylin Coşkun’ken sana gönül kapılarımı açtım, ama sen Petek Dinçöz olduğunda bana bütün kapıları kapattın. Çok kırıldım.

“KIZINA SÖYLE ÇOK KIRILDIM, BU NANKÖRLÜKTÜR”
Ben çok güzel yürekli bir insanım. Petek Dinçöz’e o kadar kırıldım ki, annesini bir eğlence merkezinde gördüm, “Kızına söyle çok kırıldım, bu nankörlüktür” dedim. Petek birkaç ay sonra beni programına çağırdı, o programa yalnızca sitem etmek için gittim. Petek’e döndüm ve “Yaşıyor musun kızım sen yahu, insan bir selam verir!” dedim. “Aylinciğim dalgınım ne olur kusura bakma” dedi.

“PETEK DİNÇÖZ BENİ DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMADI”
Ben hayatımın iki yılını seninle geçirmişim gece gündüz. Kızgın mıyım değilim, yine görüşüyoruz, kuaförde rastlaşıyoruz. Evlendi de mutluluklar dilerim ama beni düğününe bile çağırmadı. Petek’le çok şey yaşadık, onun her şeyini bilirim. Ama önüme bir bavul para koysalar, al sana 1 trilyon deseler, dönüp bakmam. Ki zamanında bunu diyenler de çok oldu.

ETİKETLER: