SON TV

Tuğba Özay: Annem bana çık kızdı

Tuğba Özay konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tuğba Özay: Annem bana çık kızdı

Tuğba Özay konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı…Geçtiğimiz günlerde giydiği transparan kıyafetle dikkatleri üzerine çeken Özay “O geceden sonra annem bana çok kızdı.” dedi…İtalyan eşi Ludoviç Fattizzo ile boşanacakları iddia edilen Özay, ayrılık haberlerine canlı yayında açıklık getirdi…

Tuğba Özay’ın açıklamaları şöyle;
”ANNEM BANA ÇOK KIZDI” Ben aldığım kararlarda ve attığım adımlarda ailemi düşünüyorum. O kıyafet dünyaca ünlü bir tasarımcıya ait ve bana eşimin hediyesi. O geceden sonra annemle çok büyük bir kriz yaşadım ve kendisi bana çok kızdı. O gece ışığın azizliğine uğradık. O kıyafet o kadar abartılacak bir kıyafet değildi… Annemi üzdüğüm için ben de çok üzüldüm.İstanbul’u terk ettim, 1-2 gün çiftliğe kapadım kendimi.

”EŞİMLE TELEFONDA BİLE GÖRÜŞMEZ OLDUK”
Boşanma kararını alalı yaklaşık 4,5 ay oldu. 4,5 aydır yalnızca evliliğimizin donduğunu görüyorum, başka da bir adım atılmadı. Ben geçtiğimiz günlerde bir hamle yaptım. Eşim ise yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. İtalya’da evlendiğimiz için, oranın kanunlarına göre boşanmalıyız. 8 aydır eşimi görmüyorum.Boşanma kararını aldıktan sonra telefonda bile görüşmez olduk.