SON TV

Yonca diziden neden ayrıldı? Kocamın Ailesi dizisinde ne olacak

Hastalığı nedeniyle geçtiğimiz bölümde Yonca hayatını kaybetmişti. Ar ailesi ve Tarık, onun ölümünden sonra birbirlerine daha da kenetlendiler!

Yonca diziden neden ayrıldı? Kocamın Ailesi dizisinde ne olacak

Fox ekranlarında saat 19:45’te başlayacak olan Kocamın Ailesi’nde bu hafta hüzün devam ediyor. Hastalığı nedeniyle geçtiğimiz bölümde Yonca hayatını kaybetmişti. Ar ailesi ve Tarık, onun ölümünden sonra birbirlerine daha da kenetlenmişlerdir ve yaralarını sarmaktadırlar.

Tüm bunlar olurken aile içinde yeni kutuplaşmalar da olmaktadır. Apartmanın tuhaf bir misafiri vardır ve bazıları yeni gelen bu kişiden hoşnut değildir.

Miray ise Yonca’ın yerine İnsan Kaynakları pozisyonuna alınan kişiyi gördüğünde şoka uğramıştır. Şeniz ise Tarık’ı aileden uzaklaştırmaya çalışır; ancak Tarık, Yonca’nın kendisinden sakladığı sırrı öğrendiğinde Şeniz’in planları suya düşer.

SELEN SEYVEN DİZİDEN NEDEN AYRILDI

Yonca rolü ile izleyenlerin gönlünde yer eden Selen Seyven’in diziden kovulduğu iddiaları sosyal medyada gündeme oturmuştu.

Seyven’in sette yaşanan sorunları eleştirmesi ve yaşanan sorunlardan şikayet etmesi ve bunları sosyal ağlar üzerinden yaptığı paylaşımlarla duyurmuş olması, ünlü oyuncunun diziden gönderilmesinin arkasında yatan nedenler olduğu söyleniyor. Seyven’in aynı zamanda yapımcı ile de kavga ettiği için diziden ayrıldığı da belirtiliyor.