SON TV

Karagül Murat ölüm sahnesi! Murat nasıl ve neden öldü?

Karagül dizisi 53. bölümde Murat öldü! Hastalığını ailesinden sakladığı ortaya çıktı! Murat'ın ölüm sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu!

Karagül Murat ölüm sahnesi! Murat nasıl ve neden öldü?

Karagül’de seyircisini üzen anlar… Şanverdi ailesinin Murat Ağa’sı Özcan Deniz şu an
yayınlanan bölümde öldü ve aile büyük yasa gark oldu. Karagül dizisinde son dakika… Murat’ın
ölümünün ardından Ebru ne yapacak? Kendal’ın Murat’ın ölümüne tepkisi ne oldu?

Karagül son bölüm… Karagül fragman,Karagül Murat’ın ölüm sahnesi… Karagül 53. bölümünde Şamverdi ailesi Murat’ın gelişiyle aydınlığa kavuşmuşken, avluda yığılıp kalan Murat herkesin korku dolu anlar yaşamasına sebep olur. Karagül 53. bölümünde Hastanede herkes Murat’ın
başında beklerken Baran bu gerçekle yüzleşmeye korkar. Karagül 53. bölümünde Sonunda babasının yanına gitmeye karar veren Baran, zamanında yetişebilecek mi? Murat’ın ölüm haberiyle herkes alt üst olur. Karagül 53. bölümünde Onlar kâbustan uyanmaya çalıştıkça, başlarındaki kara bulutlar daha da çoğalarak Şamverdi ailesinin tepesinde birikmektedir.

Karagül 53. bölümünde Ebru Murat’ın neden daha önce ortaya çıkmadığını öğrenir, artık onun için tüm zorluklar yanında bir de taşıması gereken büyük bir vicdan azabı vardır. Karagül 53. bölümünde Ebru, çocuklarına karşı bu durumu düzeltmeye çalışsa da, Ada babasının ölümünden dolayı Ebru’yu suçlar. Karagül 53. bölümünde Diğer yanda Kendal suçsuzluğu ispatlanarak hapisten çıkmış olsa da, onun aslında nelere sebep olduğunu bilen Melek susacak mı? Karagül 53. bölümünde Kendal düşmanlarıyla baş etmek için yeni bir yol bulur. Bundan da en çok etkilenecek olan Özlem’dir. Peki Özlem başına geleceklerden haberdar mı? Karagül 53.
bölümünde Ada babasının ölümünden dolayı konakta ateş saçarken, Baran sırra kadem basar.

Karagül 53. bölümünde Narin panik içinde Baran’ı ararken, Baran’dan aldığı bir telefonla enbüyük korkusuyla burun buruna gelir

ETİKETLER: