SON TV

Hülya Avşar ve Hande Yener’in de içinde olduğu ilginç aşk olayı

Hülya Avşar ve Hande Yener'in de adının geçtiği 8 yıl önce yaşanan olay magazin dünyasına bomba gibi düşecek.

Hülya Avşar ve Hande Yener’in de içinde olduğu ilginç aşk olayı

2006 yılında Hülya Avşar’la ilişki yaşadığını iddia edip ve o dönemde kardeşini öldürmeye teşebbüsten ceza alarak hapis yatan E.G. diğer kardeşi S.G. tarafından ağabeyinin kendisini tehdit ettiğini ileri sürerek Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Şikayet üzerine ifadesine başvurulan S.G.’nin anlattıkları gündeme bomba gibi düşecek cinsten…

Ulaştığımız belgeler ışığında ifadesi alınan S.G.’nin anlattıklarından aktaracağımız olayda Hülya Avşar’ın yanı sıra Hande Yener’in de adının geçmesi kafalarda soru işaretlerinin belirmesine neden olacak.

“HÜLYA AVŞAR BENDEN HOŞLANIYOR”
Yıl 2006 ; E.G. isimli şahıs, şimdilerde Türk Pop Müziği’nin önemli isimlerinden olan Hülya Avşar ile gönül ilişkisi yaşadığını ve birbirlerinden hoşlandıklarını kardeşi S.G.’ye anlatır. Bu süre zarfında E.G., yine pop müziğimizin başarılı isimlerinden Hande Yener’in de kendisinden hoşlandığını hatta Yener’in ‘Sana kırmızı çok yakışıyor’ adlı şarkıyı kendisi için söylediğini kardeşi S.G.’ye dile getirir. S.G.’nin ifadesine göre; o dönemlerde Hülya Avşar’la aşk yaşadığını ve Hande Yener’in de kendisinden hoşlandığını savunan E.G. , Hülya Avşar’la kendi aile bireylerinin aralarına girerek ilişkilerini bozduğunu ileri sürerek ‘Sizi tavuk gibi keseceği’ tehditlerinin ardından diğer kardeşi C.G.’yi bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs eder. Bu olayla başlatılan soruşturma kapsamından E.G. yargılandığı davada mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilir.

AĞABEYİNİ ŞİKAYET ETTİ
Aradan yıllar geçer ve E.G. 23 Eylül 2013’te hapishaneden çıkarak kardeşi S.G.’nin desteğiyle yeniden hayata tutunmaya başlar. S.G. şikayet dilekçesinde ağabeyinin 7 yıl önce Hülya Avşar’la aralarının bozulmasını yine aile bireylerine bağlayarak tehditler savurduğunu beyan ederek can güvenliğinin olmadığı gerekçesiyle ağabeyi E.G. hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu.

ETİKETLER: