Merve İnce cinayetinde yeni detaylar

Merve İnce cinayetinde yeni detaylar

Merve İnce cinayetinde yeni detaylar

11 Nisan günü Eyüp Belgrad Ormanlarında bir ceset bulunduğu yönünde polise bir ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine giden polis, bölgenin yangın yolu içerisindeki yeşillik alanda bir genç kızın cesedi ile karşılaştı. Genç kızın, 19 yaşında Merve İnce olduğu belirlendi. Ceset Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Adlı Tıp’ta yapılan incelemede, genç kızın kafa travması geçirip boğazı sıkılarak öldürüldüğü belirlendi.

Daha sonra polisin üzerine gittiği olayda İnce’nin, erkek arkadaşı olduğu sanılan M.E. tarafından başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen M.E.’nin ifadesine ulaşıldı.

“BENİ TAHRİK ETTi”
M.E. ifadesinde bir dizi iddia da bulundu. M.E. ifadesinde 5 Nisan günü motorla gezerken Bahçelievler’de Merve’ye rastladığını belirtti. Merve’nin kendisine ‘Beni biraz gezdir misin?’ dediğini söyleyen M.E. Merve’yle bir süre dolaştıklarını belirtti. M.E. sıralı gelişen olaylarda Merve’nin kendisine ‘Kemerburgaz’da bir köpek var onu almaya gidelim mi?’ dediğini iddia etti. Bunun üzerine Kemerburgaz’a gittiklerini yolda ise Merve’nin erkeklik organına dokunduğunu ve tahrik ettiğini söyleyen M.E. ‘Beni tahrik etti. Daha sonra O’nun isteğiyle ormanda cinsel ilişkiye girdik. Merve ilişki bitince bana hakaret etti. Bunun üzerine birbirimize girdik ve boğazlarımızı sıkmaya başladık. Ben de yerden bir odun parçası alarak Merve’nin kafasına vurdum” dedi.

Olay üzerine M.E.’nin yargılanmasına devam ediliyor. M.E. ‘Kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasıyla yargılanıyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version