SON TV

Said Hatioğlu Zahide Yetiş’in programında!

Atv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş ile Hayata programının bugünkü konuğu Said Hatioğlu oldu.

Said Hatioğlu Zahide Yetiş’in programında!

Atv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş ile Hayata programının bugünkü konuğu Said Hatioğlu oldu.

ATV CANLI YAYIN İZLE

SAİD HATİPOĞLU KİMDİR?
Muhammed Said Hatipoğlu 1990 Ankara doğumlu, Babası ünü Hatip Nihat Hatipoğlu, 2 kardeşi olan küçük hatipoğlu açıköğretim öğrencisi ileride meslek olarak babasının yolunda hatip olacağını katıldığı tv programları neticesinde tahmin edilmekte.

Said Hatipoğlu evli mi? Said Hatipoğlu nerede yaşıyor? Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Said Hatipoğlu babasına benzerliği ve yaptığı sohbetler ile herkesin dikkatini çekti. Gözlerini kapattığınız anda Nihat Hatipoğlu’nu dinler gibi oluyorsunuz fakat gözlerinizi açtığınızda Nihat Hatipoğlu’nun gençliği olan Said Hatipoğlu’nu görüyorsunuz. Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Said Hatipoğlu’da televizyonlarda program yapmaya başlayınca herkes bu genci merak eder oldu. Said Hatipoğlu kimdir? Said Hatipoğlu nereli? Said Hatipoğlu kaç yaşındadır. Said Hatipoğlu kimin oğludur? Said Hatipoğlu hakkında bilinmeyenler. İşte Said Hatipoğlu’nun hayatı ve biyografisi.

Nihat Hatipoğlu’nun en büyük oğlu 1990 doğumlu Said Hatipoğlu televizyona çıktığı ilk günden itibaren herkesin ilgi odağı oldu. 24 yaşında olan Said Hatipoğlu Anadolu Üniversitesi Açık öğretim fakültesinde okuyor. Said Hatipoğlu’nun en büyük ideali babası gibi bir hatip olmak. Said Hatipoğlu televizyona çıkar çıkmaz herkes tarafından ahlakı ve hoş sohbeti ile çok beğenildi.

Said Hatipoğlu Yaşı: 23
Boyu: 1.80 cm uzunluğunda

Kilosu: 70 kg üzeri

Saç Rengi: Kahverengi

Göz Rengi: Kahverengi

Eğitimi: Açıköğretim öğrencisi

11 ayın sultanı Ramazan’ın vazgeçilmez ismi Nihat Hatipoğlu iftar ve sahur programlarına hız kesmeden devam ediyor. Pek çok kişinin büyük bir beğeni ile takip ettiği Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Said Hatipoğlu’da bu sene pek çok programa konuk oldu. Babası Nihat Hatipoğlu’na çok benzeyen Said Hatipoğlu hık demiş babasının burnundan düşmüş. Konuşması ve sohbeti ile Nihat Hatipoğlu’nun gençliği olan Said Hatipoğlu hakkında merak ettiğiniz her şey burada. Babasını yakın zamanda geride bırakacak olan Said Hatipoğlu’nu özellikle genç kızlar oldukça merak ediyorlar. Said Hatipoğlu evlimi soruları gittikçe armaya başladı.

Nihat Hatipoğlu’nun Oğlu Said Hatipoğlu Kimdir? Said hatipoğlu eşi Nur kim? merak konusu oldu. Türkiye’nin en başarılı islam alimlerinden olan uzmanlığı başarılı uzman ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlunun oğlu Muhammed Said Hatipoğlu hayatı hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.Muhammed Said Hatipoğlu vikipedi detaylarına yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Özel televizyon kanalları arasında dini yayınları ile bilinen Kanal 7 ‘de İkbal Gürpınar’ın sunduğu programda ve TV 8′de şarkıcı Seda Sayan’ın konuğu olan Said Hatipoğlu sevecen tavırları, güler yüzlülüğü, ve dürüstlüğü iile Türk kızlarının büyük ilgisini kazanmayı başardı. Bir çok kız “Said Hatipoğlu ile evlenmek istiyorum” ama Said Hatipoğlu evli mi? Said Hatipoğlu sevgilisi var mı nişanlısı sözlüsü var mı bilmiyorum şeklinde yorumlar yapıyor.

ETİKETLER: