SON TV

Şeyda Coşkun hamileliğinde kaç kilo aldı?

Uğursay Yeğin'le nikah masasına oturan ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, 6 aylık hamile ve bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Şeyda Coşkun hamileliğinde kaç kilo aldı?

Dört ay önce Uğursay Yeğin’le nikah masasına oturan ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun, 6 aylık hamile ve bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Yaklaşık 4 kilo alan Coşkun, takipçilerinin ısrarına dayanamayarak “Kızlarım merak ediyordu karnımı” notuyla çok hafif belirginleşen göbeğinin görüntüsünü paylaştı.

Ancak Coşkun, 26 haftalık hamile olmasına rağmen görüntüsüyle dikkat çekiyor. İncecik fiziğiyle dikkat çeken yaşam koçu Şeyda Coşkun görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

REKOR ÇAĞLA ŞİKEL’DE
Hamileliği boyunca en az kilo alan ünlü rekoru 6 kiloyla Çağla Şikel’de bulunuyor.

Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun, bir süredir birlikte olduğu Uğursay Yeğin’le önceki akşam Çeşme’deki bir otelde evlenmişti.

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun’un kardeşi olan ve 8 yıldır beslenme ve egzersiz uzmanlığı yapan Şeyda Coşkun’un zayıflatmadığı ünlü kalmadı. Ama bu kadar kısa sürede insan zayıflatmak doğru mu? Sağlıklı mı?

Mesela Gülşen’e 2 ayda 12 kilo, Hadise’ye 50 günde 13 kilo zayıflatmıştı.. Şimdi de Hacı Sabancı’ya 17 günde 10 kilo verdirmiş…

Peki bunu nasıl yapıyor?
İşte Şeyda Coşkun’un ağzından bu işin sırrı… Öncelikle insanlarımızın büyük ödemleri var. Ben önce bu ödemleri yok ettiriyorum. Hacı’dan çok ödem sorunu vardı… Hacı ile her gün iki kere yürüyoruz. Gün de 3 saat spor yapıyoruz… Ben her gün 15 km yürüyorum. Hem diyeti hem sporu buluşturdum. O yüzden de “Bunu daha önce ben neden düşünemedim diye” çıldırıyorlar… 80 kilo üzerinde bir kadın ayda 9-10, 100 kilo üzeri bir erkek ayda 12-15 kilo rahat verir… Gülben Ergen bana “Üzerimdeki ağırlığı aldın” diyor… Benim için herkes aynı. Gereksiz pohpohlama yapmam. Gülben’miş, Gülşen’miş, Hacı’ymış fark etmez… Herkes aynı parayı öder. Herkes aynı muameleyi alır. Herkesle ayrı ayrı ilgileniyorum… Ben onların bedenini kendi bedenim gibi görüyorum. Onların bedenlerinin içine giriyorum. Hayatlarında aşkı, sevgiyi her şeyi yemenin yerine koyanlar var. Hayatındaki sevgili, aile, arkadaş boşluğunu yemekle dolduranlar var… Ben mutsuz olduğum zaman yürüyorum, bacaklarımı görsen bayılırsın.. Magazin gazetelerini müşterilerimi takip etmek için okuyorum.