SON TV

Begüm Kütük’ten Özcan Deniz açıklaması

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin başrol oyuncularından Begüm Kütük Yaşaroğlu, dizide Özcan Deniz ile öpüşmenin kendisi için şans olduğunu söyledi.

Begüm Kütük’ten Özcan Deniz açıklaması

Uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan ‘Turki Ekstra’ programında Kaderimin Yazıldığı Gün dizinin oyuncuları ile yapılan röportajlar yayınlandı. Zeynep Özek’in hazırladığı programda ‘Defne’ karakterini canlandıran Begüm Kütük Yaşaroğlu, oyunculuk kariyerinde bu dizide mini etek giydiğini anlattı.

 

 

Karikatürist Erdil Yaşaroğlu’nun eşi olan  Begüm Kütük Yaşaroğlu, Arap sunucu Liana Dahdouh’un bir sorusu üzerine bu dizide Özcan Deniz ile partner olup oynadıktan sonra toplumun ilgisinin kendisine arttığını belirterek şunları söyledi;

BANA ŞANS OLDU: SARILIYORUM, ÖPÜYORUM..

“Herkes, her kadın, çevremde kiminle konuşuyorsam, Özcan’a bayılıyor. Çok yakışıklı, çok karizmatik, çok yakışıklı, çok güzel gözleri var’ falan diyorlar… O sahnelerde ‘Figürasyona ihtiyaç varsa ben gelsem bir kere sarılsam, bir kere öpsem’ diye acayip söyleyenler var. Instagram’a mesela bir fotoğraf koyuyoruz, çok acayip kıskançlar.. Niye öyle sarılıyorsun, sarılmasana, öyle öpmesene. Dizide amma öptün onu. Yeter be çektiğiniz bu sahneler’ diye bana kızanlar var. Bana şans oldu… Sarılıyor, öpüyorum, öyle sürekli romantik gözlerimin içine bakıyor falan. Güzel yani. Ben kendi adıma mutluyum.”

 

“MUTLU ÇİFT ÇOK AZ”

Diğer yandan, geçtiğimiz sene Günaydın’dan İlker Gezici’ye verdiği röportajında Biz sekiz yıldır Erdil ile beraberiz; son üç senedir de evliyiz.” diyen Begüm Kütük, şunları söylemişti;

“Herkes bizi çok yakıştırıyor ve çoluk çocuğa karışmamızı istiyor. Etrafımızda bu kadar mutlu ve birbirine kenetlenmiş çift çok az. Bizdeki mutluluk potansiyelini görenler, aşkımızın meyvesini de görmek istiyor tabii…”

ETİKETLER: