SON TV

Belçim Bilgin Erdoğan: Ben seksi değilim

Belçim Bilgin Erdoğan, başrolünü oynadığı 'Çalsın Sazlar' isimli filmde seslendirdiği şarkılarla ilgili bilgi verdi.

Belçim Bilgin Erdoğan: Ben seksi değilim

Başrollerini Hande Doğandemir ve Fatih Artman’ın paylaştığı ‘Bana Masal Anlatma’ isimli filmin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, Burak Aksak’ın yönettiği filmde; Yılmaz Erdoğan ve Gökçe Bahadır da konuk oyuncu olarak yer aldı. Geceye; Yılmaz- Belçim Bilgin Erdoğan, Demet Akbağ- Zafer Çika, Gökçe Bahadır, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Gupse Özay gibi ünlü isimler katıldı. Geceden notlar şöyle:
Yılmaz Erdoğan, galaya eşi Belçim Bilgin ile birlikte katıldı. Erdoğan, “Filmde; hem yapımcı, hem oyuncu olarak rol aldım. Burak Aksak’ı beğeniyorum, ilk filmi olduğu için gençlere destek vermek lazım” dedi. Erdoğan çifti, “Üç farklı filmde yer aldık, çok film aileyiz” dedi.

‘BEN SEKSİ DEĞİLİM’
Belçim Bilgin Erdoğan, başrolünü oynadığı ‘Çalsın Sazlar’ isimli filmde seslendirdiği şarkılarla ilgili bilgi verdi: “Şarkıların hepsini evde çalıştım. Yılmaz bana çok destek oldu.”
Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Gökçe Bahadır, gösterimde giydiği beyaz ve zarif elbisesi ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu “Ben filmde konuk oyuncu olarak rol alıyorum, çok az görüneceğim ama çok güzel ve sıcak oldu” dedi. Bahadır seksi bir kadın olmadığını söyledi: “Oynadığım rollerden dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz ama seksi biri değilim.”
Demet Akbağ ise “Bu karlı havada çok güzel bir film izlemeye geldik; bu soğuk havada içimizi ısıtsın” diye konuştu.