SON TV

Zeki Müren‘den hamile kalıp kürtaj yapan üç kadın kimdi?

Ünlü sanatçı Zeki Müren hangi üç kadını hamile bırakıp kürtaj yaptırdığını Gazinocular Kralı Fahri Aslan'ın oğlu Sacit Aslan anlattı.

Zeki Müren‘den hamile kalıp kürtaj yapan üç kadın kimdi?

Zeki Müren’den çocuk aldıran üç kadın kim Fahri Aslan’ın oğlu Sacit Aslan Hürriyet’ten İzzet Çapa’ya verdiği röportajda cevapladı.

İşte röportajın ilgili kısmı;

Bir televizyon programında Zeki Bey’den hamile kalan üç kadının çocuk aldırdığını söyledin. Kimdi bu isimler?

– Evet, üçü de çocuk aldırdı. Üçü de çok aşıktı Zeki Bey’e. Bunu açıklamaktan imtina etmiyorum. İkisi vefat etti. Birinin adı Nimet. Diğeriyse bir zamanların en popüler artistlerinden Sevinç Pekin… Üçüncüsünün de adını verirsem iş iyice sarpa sarar, mahkemelik oluruz vallahi.

* Ama böyle de yarım bırakılmaz. Haydi söyle kimdi o üçüncü isim?

– Hâlâ sahnelerde ve televizyonlarda izliyorsunuz diyeyim. O kendini bilir. Benden bu kadar!

ZEKİ MÜREN YEDİĞİ TOKATLARI HAKKETMEDİ

Babam Zeki Bey’e yapılmaması gereken bir davranış biçimi sergiledi. Yağmurlu bir gecede, çalışanlarına emir vererek Paşa’nın bütün elbiselerini Kazancı Yokuşu’ndan aşağıya attırdı. Bununla da yetinmeyip, Zeki Bey’e tokat attı. O da yaşadığı sürece bu olayı asla unutmadı ve zaten birbirlerine dargın öldüler.

* Zeki Müren’in yediği tokatların gerçek nedeni neydi?

– Fahri Bey “Sana paşa paşa dedik, sen kendini hakikaten paşa mı sandın” diye bağırıp vurmaya başladı. Kapris yapıldı mı dayanamazdı. Mesela Leyla Sayar’ın kulağının sağır olmasının sebebi de babamdır. Kaldı ki Zeki Bey durup dururken kapris yapan bir adam değildi. Bir şey talep ediyorsa yüzde 100 haklıdır.

* Şımarık bir yıldız değildi yani Zeki Müren…

– Asla, kimse böyle bir şey söyleyemez… Bir kere Zeki Bey o kadar önemli ve saygın bir adamdı ki, hiçbir zaman özel yaşamının sanatının önüne geçmesine izin vermedi.

ETİKETLER: