SON TV

Murat Dalkılıç: Hiç sarışın sevgilim olmadı

Murat Dalkılıç, Zeynep Özek’in Arap MBC4 kanalı için hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı.

Murat Dalkılıç: Hiç sarışın sevgilim olmadı

Murat Dalkılıç, çok zor olarak nitelendirdiği mesleğinde, ‘İşkolik’ olduğunu, bu nedenle birlikte olduğu kadına çok fazla zaman ayırıp görüşemediğini, bunun da kıskançlıklara yol açabildiğini söyledi. “Hiç sarışın sevgilim olmadı” diyen Dalkılıç, bir kadında zekaya büyük önem verdiğini, ‘Uğur’ isimli şarkısını, ayrıldığı sevgilisi Merve Boluğur’a doğum günü hediyesi olarak yazdığını açıkladı.

“HİÇ SARIŞIN SEVGİLİM OLMADI”

Murat Dalkılıç, ‘Bu Nasıl Aşk’ klibinde sarışın Finlandiyalı top model Heidi Hautane’nin rol aldığını belirtirken, bir soru üzerine, “Hiç sarışın sevgilim olmadı. Sarışınlarla o şekilde iletişim kuramıyorum herhalde. Daha doğrusu o gözle bakamıyorum sarışınlara. Bilmiyorum renkli gözlü sarışın falan. Daha fazla ben esmer insanıyım. Daha Ortadoğu insanıyım. Esmerliğin kadına daha çok yakıştığını düşünüyorum” dedi.

“OLGUN KADINLAR DAHA GÜZEL OYNUYOR”

Murat Dalkılıç, hangi oyuncuları çok sevdiği sorulunca, “Serenay’ın oyunculuğunu seviyorum. Sinem Kobal da, Merve de, Tuba Büyüküstün de çok iyi. Ama ben yaşlıları daha fazla izlemeyi seviyorum. Yaşlı kadınlar bence çok güzel oynuyorlar.

“ÖNCE İŞ SONRA AŞK”

Dalkılıç, bir kadında zekaya çok önem verdiğini vurgularken, şunları söyledi:

“Dışarıdan çok eğlenceli görünse de çok zor bir meslek yapıyoruz. Çok vakit ayıramıyorsun, görüşemiyorsun, kıskançlıklar yaratabiliyor. Bunu çok kaldırabilecek olgunluğa da sahip birisinin zekası beni etkileyebiliyor. ‘Mükemmel kaşı- gözü, işte şöyle fiziği, kariyeri olsun’ falan diyen bir adam değilim hiç. Hiç olmadım yani öyle. Erkekler flört severler yani. Bunu sevmeyecek erkek olacağını pek zannetmiyorum. Şıpsevdi olmamayı da tercih ediyorum. Belki mesleğimin bana vermiş olduğu duvarlar var. O duvarları koyuyorum. Gönül ister ki flört edeyim, gezeyim, sağda solda, mesajlaşıyım falan öyle olmamış yani. Benim hamur başka türlü gelişmiş. Ben biraz işkolik bir adamım. Yani ‘flörti’ değilim.”

“MERVE’YLE OLMADI”

Murat Dalkılıç, son albümünde yer alan ‘Uğur’ isimli şarkısını ayrıldığı sevgilisi Merve Boluğur’a ‘Doğum günü hediyesi’ olarak yazdığını anlatırken, “Başka yok. Yayınlanmış yok. Güzel başlıyor, sonra olmayabiliyor bu işler hep kısmet. Olmayınca olmuyor yani” dedi.

ETİKETLER: