Muharrem Durmaz, Zeki Güven ve Hami Güney hakkında da yakalama kararı

Muharrem Durmaz

Muharrem Durmaz

Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde 2008-2013 yılları arasında yasadışı dinleme yaptıkları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı çıkarılan 18 polis arasında Muharrem Durmaz, Zeki Güven ve Hami Güney de bulunuyor.

Yapılan operasyonda Muş eski emniyet müdürü muharrem durmaz, Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olan Zeki Güven ve Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Hami Güney de gözaltına alınmış. Savcılıktaki sorguları ardından tutuklamaya sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce serbest bırakılmışlardı. Soruşturma Savcısı Halil Maçkaya’nın bu karara yaptığı itiraz üzerine Muharrem Durmaz, Zeki Güven ve Hami Güney hakkında da tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. 3 polis müdürünün yanı sıra soruşturma kapsamında 18 şüpheli hakkında daha yakalama kararı alındı. Şüpheliler yakalama kararını çıkaran Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği’nde yakalama kararınının yüzlerine okunması ardından cezaevine gönderilecekler.

Muharrem Durmaz’ın ağzından Özel Yetkili Savcısı Cemil Tuğtekin’e mektup yazdığı kamuoyunun gündemine geldi. Durmaz ise bu mektubu inkar etmişti.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version