SON TV

Dev Konser için Sami Yusuf Türkiye’de!

Konya Büyükşehir’den Kutlu Doğum Etkinliği kapsamında Sami Yusuf Türkiye'de!

Dev Konser için Sami Yusuf Türkiye’de!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenleyeceği “Bütün Diller O’nu Söyler” programında dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf’u Konyalılarla buluşturacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenleyeceği “Bütün Diller O’nu Söyler” programı dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf’un katılımıyla yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin kutlu doğumunun hem Konya’da hem de tüm Türkiye’de idrak edildiğini belirterek, yapılan etkinliklerin amacının Hazreti Peygamber’i anlamak ve O’nun yolunda gitme duygusunu sağlamlaştırmak olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası’nın eksiklerimizi gidermeye, yeni bir dirilişe, yeni güzelliklere vesile olmasını temenni eden Başkan Akyürek, her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenleyecekleri programlarla Peygamber Efendimizi ilahiler, kasideler ve şiirlerle anacaklarını söyledi.    

SAMİ YUSUF 10 NİSAN’DA 20.30 SAHNE ALACAK

Bu kapsamda 10 Nisan Cuma akşamı Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 10 bin kişilikSpor ve Kongre Merkezi’nde düzenleyecekleri programa dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf ile Hafız Mustafa Efe ve Bekir Develi’nin katılacağını kaydeden Başkan Akyürek, 20.30’da başlayacak programa  herkesi davet etti.

ETİKETLER: