SON TV

Serkan Uçar karşı atağa geçti

Serkan Uçar, karşı atağa geçti. Eşinin çocuk için evlendiğini öne süren Uçar, “Yaşım küçük olduğu için beni ‘ergen’ diye aşağıladı” dedi.

Serkan Uçar karşı atağa geçti

Ece Erken’in ‘Beni terk edersen seni öldürürüm’ şeklinde tehditler savurduğu iddia edilen Serkan Uçar, erken davranıp boşanma davası açtığı dilekçede zor bir evlilik yaşadığını gözler önüne serdi. Ailesinin onayı olmadan gizli evlilik yaptığını ifade eden Uçar, “Ailem ‘medyatik’ evlilikten rahatsızlık duydu. Ailem hakkında küçük düşürücü konuşmalar yaptı. Hatta ‘senin anne ve babanı sevmiyorum’ bile dedi. Oğlumuz ‘Eymen’i aileme göstermedi. Evliliğimizin son iki ayında bana karşı tutarsız davranışlar sergiledi. Daha yüksek bir yaşam sağlamam için baskı uyguladı” ifadesini kullandı. Sunucunun daha önce sarf ettiği ‘Çocuk için evlendim’ demecini delil olarak kullanan Uçar, 1 TL’ lik maddi ve manevi tazminat açtı.

Oğlumu görmemi engelledi

Eşinin şiddet mağduru bir kadın olarak gündeme gelmek istediğini belirten Uçar, “Ece’den 11 yaş küçük olduğum için ‘ergen’ diye aşağılandım. 1,5 aylık bebekle tatile gidince çocuğumu görmek istedim ama engelledi” dedi. 

ETİKETLER: