SON TV

Avukat Alp Nane yazdı: Güçlü Türkiye

Avukat Alp Nane Son.TV için PKK içindeki yabancı ajanları yazdı...

Avukat Alp Nane yazdı: Güçlü Türkiye

İŞTE O YAZI

Adı  Kevin Jochim,  Almanya’nın  Karlsruhe şehrinde yaşayan bir Alman vatandaşı.  2012 yılında terör örgütü Pkk’nın Suriye uzantısı Ypg’ye katılıyor. Terör örgütü Ypg’deki kod adı Dilsoz Bahar.  Alman basınına göre terör örgütü Daeş’in saldırısında  Temmuz 2015’te  Rojava dedikleri yerde ölüyor. İnternetteki propaganda videolarında  gayet akıcı Kürtçe konuşuyor. Kendi beyanlarına göre Kürtçeyi, Marksist ideolojisi doğrultusunda devrim için geldiği Rojava’da öğreniyor. Mutluymuş ve orada olmak ona çok şey katmış. Annesi Alman basınına verdiği demeçte oğlunun yaptıklarından dolayı gururlu olduğunu söylemiş.

Cihan Kendal kod adlı Alman Marki Roski. 

Avaşin Tekoşin Güneş kod adlı Ivana Hoffmann.

Bunun gibi daha bir sürü  “marksist Alman vatandaşı” , terör örgütü Pkk içinde Alman istihbarat servislerinin elemanı olarak faaliyet göstermekte.

  1. havalimanı,  Marmaray, tüp geçit, Körfez köprüsü gibi  bir çok büyük çaplı ve bölgedeki güçlü devletleri rahatsız eden dev yatırımlara karşı,  Almanya başta olmak üzere bazı devletlerin Türkiye’ye karşı kirli ittifaklar ve türlü oyunlar içinde olduğu anlatıldığında, maalesef  toplumdaki bazı kesimler inanmayarak, komplo teorileri olarak bakıyordu.

Peki yukarıdaki örnekler doğrultusunda düşünürsek, Almanya’daki sakin ve huzurlu yaşamlarını bırakıp binlerce km uzakta hiç bilmedikleri bir bölgeye gelip dağlarda yaşayıp terörist olmak, monoton hayatlarından sıkılan Avrupa gençliği için yeni bir macera oyunu mu acaba.

Pkk içindeki Alman ajanları örneği gibi, örgüt içinde birçok yabancı devletin istihbarat elemanları farklı kılıklarda cirit atmaktadır.  Güçlü bir Türkiye’nin varlığına karşı, bölgede hesapları olan devletler terör dahil her türlü aşağılık yöntemi denemektedir ve deneyeceklerdir.

Ama unuttukları bir şey var. Her ne kadar ülke içinde uşaklıklarını yapan, devlet ve millete karşı her türlü ihanet içinde olan paralel, bölücü çeteler olsa da, bu hainlere karşı duran; bir olan, birlik olan  milli bir irade var.

Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye demek;  güçlü  Bosna, güçlü Filistin, güçlü Azerbaycan demektir.

Türkiye artık Orta Asya, Afrika, Balkanlar ve Ortadoğu’daki mazlum milletlerin hamisidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi artık dünya beşten büyüktür.

Onlar istedikleri kadar hesap yapsın, nasıl olsa burada milli bir irade var ve bu iradenin devamı için dua eden mazlum milletlerin milyonlarca insanı var