SON TV

Melih Gökçek: Gezi’de dik duran 3 kişiydik

Melih Gökçek, Esra Elönü'ye verdiği röportajda bir soru üzerine Gezi ile ilgili AK Partili belediyelere de tepki gösterdi..

Melih Gökçek: Gezi’de dik duran 3 kişiydik

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan Yeniyüzyıl Gazetesi’nden Esra Elönü’nün röportaj serisi devam ediyor.

‘AK PARTİLİ BELEDİYELERDEKİ BU EZİKLİK NİYE’

Elönü’nün bu haftaki konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu. Twitter’da takipçileriyle girdiği diyaloglardan CHP uzmanlığına kadar birçok konunun gündeme geldiği röportajda Esra Elönü Gökçek’e Gezi olayları ve bu olaylar sırasında AK Partili belediyelerin tutumunu da sordu.

Elönü Gezi karşıtı AK Partili belediyelerin, organizasyonlarda Gezi fanatiği oyuncu ve sanatçılara yer vermesindeki ‘ezikliğin’ kaynağını sordu. Gökçek’in cevabı çok netti: O bizimkilerin yanlışı, Gezi’de 3 kişi dik durduk..

İşte röportajdaki o bölüm:

GEZİ’DE 3 KİŞİ DİK DURDUK

AK Partili belediyelerin hemen hepsi Gezi olaylarının karşısında durdular fakat belediye organizasyonlarına Gezi fanatiği oyuncu, sanatçı, şarkıcılara yer verdiler? Bu kompleks ya da eziklik neden?

Gezi olaylarında onlar gençlerin bu hallerini kabul edelim modundaydılar. Sadece Recep Tayyip Erdoğan, ben ve Şamil Tayyar karşı durduk, başka kimse durmadı. Gezi’de ben, ilk günden itibaren dik durdum. Doğru bir şey değil o bizimkilerin yanlışı.

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

ETİKETLER: