Kayseri ve Adana’da deprem!

Kayseri ve Adana'da deprem!

Kayseri ve Adana'da deprem!

Kayseri ve Adana’da meydana gelen deprem tüm halka korku yaşattı.Kayseri 3 kere sallanırken Adana’da meydana gelen depremde can ve mal kaybı meydana gelmedi.

Kayseri ve Adana’da meydana gelen depremde can ve mal kaybının olmadığı öğrenilirken Kayseri’nin 3 kere sallandığı en büyüğünün 2.1 olduğu öğrenildi. Bu rakamın Kayseri Tomarza ilçesine bağlı Arslantaş köyünde meydana geldiği öğrenildi.

KAYSERİ 3 KERE SALLANDI

Kayseri’nin Tomarza ilçesine bağlı Arslantaş köyünde en büyüğü 2.1 olmak üzere 3 defa sallandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre, Tomarza ilçesine bağlı Arslantaş köyünde 5 kilometre derinlikte büyüklüğü 1.6, 1.9 ve 2.1 olan 3 sarsıntı meydana geldi.

ADANA DA SALLANDI

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirlendi. Deprem denilince akla gelen ilk isim Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre 18 Temmuz 2018 günü yani bugün saat 15.37’de merkez üssü Tufanbayli ilçesine bağlı Ayvat Mahallesi olan 3.9 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldiği kaydedildi. Yaşanan depremlerde can ve mal kaybının olmadığı insanları rahatlatırken aynı yerde saat 16.09’da da 2.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version