Hadise’yi isyan ettiren ‘Murat Boz’ mesajı! ‘Ailen görse utanır…’

Ünlü şarkıcı Hadise ile Murat Boz hakkında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Aynı programda yer almaya başladıkları günden itibaren ikilinin aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmiş, hatta Murat Boz ile Aslı Enver’in ilişkisini bitirenin Hadise olduğu söylenmişti. Murat Boz’un Hadise’yi sosyal medyadan takipten çıkarması ise bu iddiaların tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Bu konu üzerinden gelen yorumlar eleştiri sınırını aşınca Hadise adeta çılgına döndü. Kendisine yorum yapan takipçisine verdiği yanıtla yer yerinden oynadı…

Sosyal paylaşım sitesinde Hadise hakkında yapılan yorum, ünlü şarkıcıyı adeta çıldırttı.

Aynı programda birlikte jüri üyeliği yapan Murat Boz ve Hadise’nin sürekli olarak haklarında aşk iddiaları çıkıyor malumunuz. Birbirlerine çok yakıştırıldıklarından mıdır bilinmez bu iddialar devamlı sosyal medyanın gündeminde.

Hadise Murat Boz ve Aslı Enver sözlerine isyan etti: ‘Kimseye anlatmak zorunda değiliz…’

AYRILIK NEDENİ HADİSE DENMİŞTİ!

Daha önce 2 kez ayrılıp barışan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin ayrılık nedenlerinin de Hadise olduğu iddialar arasındaydı.

Sosyal medyada yaşı küçük bir kullanıcı Hadise’ye “Senden nefret ediyorum, yeter ya artık Murat ve Aslı’nın arasına girme” şeklinde mesaj attı.

Kendisine gelen mesajla şoke olan Hadise, hakaret dolu mesaja Instagram sayfasından yanıt verdi:

Ünlü şarkıcı Hadise, hakaret dolu mesaja Instagram sayfasından yanıt verdi.

Kendisine gelen mesajla şoke olan Hadise, hakaret dolu mesaja Instagram sayfasından yanıt verdi.

“İsmini sakladım küçük kız. Eminim annen, baban, ailen görseler şu mesajını üzülürler, utanırlar hatta…

İŞTE HADİSE’NİN O PAYLAŞIMI

Hadise şu paylaşımıyla dikkat çekti: “İsmini sakladım küçük kız, eminim annen baban ailen görseler şu mesajını üzülürler, utanırlar hatta. Sosyal medyada küçücük çocukların neden hesapları var? Biraz daha dikkatli olmamız gerekmiyor mu sizce? Konu uzun konu. Son kez yazıyorum. Murat benim canım arkadaşım. Aslı’mı da çok seviyorum. Kendi kendinize hayaller kurup gruplar oluşturmayın çocuklar. Yeter. Saygı edep!

Lütfen rica ediyoruz! Kimseye kendimizi anlatmak zorunda değiliz ayrıca, ama bu tarz mesajlar gördüğümde artık gerçekten ağzım açık mesajlarınızı okuyor, şaşkınlıkla sizin yerinize utanıyorum.”

HER GEÇEN GÜN BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞÜYOR

Öte yandan sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Hadise, neredeyse her fotoğrafında bambaşka biri gibi.

Günbegün değişen Hadise’nin yaptırıdığı operasyonla ve aldığı kilolar gözlerden kaçmıyor.

Hadise’nin yıllar içerisindeki değişimi ise gözle görülür derecede.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version