Hakan Çalhanoğlu ve Sinem Gündoğdu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İtalya’nın Milan takımından oynayan Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz yıl muhteşem bir düğünle çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmişti.

Çalhanoğlu’nun evliliğine nazar değdi. Çift boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerinin ardından Sinem Gündoğdu’nun hamile olduğu ortaya çıktı.

Hamileliğinde 4 ayı geride bırakan ve anne olmak için gün sayan Sinem Gündoğdu, bebeğinin cinsiyetini öğrendi.

Boşanma arefesindeki çiftin kızları olacak.

Mutlu haberi Sinem Gündoğdu sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaştı.

Milan’da forma giyen millli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Twitter adresinden yaptığı açıklamayla eşi Sinem Çalhanoğlu’dan boşanacağını açıklamıştı.

İşte Çalhanoğlu’nun geçtiğimiz Temmuz ayında sosyal medya üzerinden yaptığı o açıklama:

“Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım: Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarımı yerine getirecek, ancak eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrendiğiniz zaman beni anlayabileceksiniz.”

Bu açıklamanın ardından sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Sinem Çalhanoğlu iddialara şu sözlerle yanıt vermişti:

“Sevgili Hakan, saldırmak kendini savunmanın en iyi yoludur derler. Bende senin gibi (Ne kadar susabildiysen?) suskunluğumu korumak istiyordum. Lakin; yaptığın açıklamada insanları yanlış yerlere, kirli düşüncelere yönlendirmiş olmasaydın keşke.

Yapmış olduğun açıklamadan sonra insanlar “Sinem Hakan’ı aldatmış!”, “Hakan babalık testi yaptırmak istiyor” gibi düşündüler.

Kısa ve net cevaplıyorum; Seni ne birlikteliğimizde ne de evliliğimizde asla aldatmadım. Bunu herkesten önce sen biliyorsun. Bu konu üzerinde daha fazla durup hesap vermeyeceğim. Kadı ki benim hakkımda bu zamanda kadar “10 defa birlikte oldum ama her seferinde korundum” diye haberler çıkmadı. Veya başkalarıyla fotoğraflarım medyada mevcut değildir.

Görünen köy kılavuz istemez diyeceğim ama çevremizde bunları inatla, ısrarla görmezden gelenler var. Neyse Allaha yakın bana uzak olsunlar.

Gebelik konusuna gelince; Evet hamileyim. Biliyorsun artık ikimizde ebeveyn olmak istiyorduk. Bunun için çocuk sahibi olmaya karar verdik. Hamile olduğumu ayrılma sürecinde öğrendim. Bebeğim başkalarının işlediği günahların bedelini ödemeyecek kadar masumdur.

Bebek konusunu riskli dönemim geçene kadar açıklamak istemezdim ama mecbur bırakıldım. Bunu sağlayanlara da ayrıca teşekkür ediyorum”

HAKAN ÇALHANOĞLU KİMDİR?

Almanya doğumlu olan Hakan Çalhanoğlu, 8 Şubat 1994 tarihinde dünyaya geldi. Mannheim doğumlu Çalhanoğlu, ilk olarak Waldhof Mannheim altyapısına başladı. 2009 yılında Karlsruher’in altyapısına transfer olup U-17 takımında oynamaya başladı. Sonraki sezon U-19’da da oynamaya başladı.

2011-12 sezonunda A takım ile antrenmanlara çıkan futbolcu, Kasım ayında FC Schaffhausen ile oynanan hazırlık maçında ilk kez birinci takımda forma giymiş oldu. 5 Şubat 2012’de ise Karlsruhe kariyerinin ilk resmi maçına çıktı. 2. Bundesliga’da FC Erzgebirge Aue ile oynanan maçta teknik adam Jörn Andersen tarafından ilk 11’de sahaya sürüldü ve maçı iki asistle tamamladı.

2012-13 sezonuna 1.FC Heidenheim’a kariyerinin ilk iki resmi golünü atarak başladı. Karlsruhe, 2. Bundesliga’ya yükselirken, Çalhanoğlu da yılın en iyi 3. Liga futbolcusu seçildi.

HAMBURG SV

14 Ağustos 2012’de Hamburg ile sözleşme imzalayan futbolcu, 2013-14 sezonunda takıma katıldı. 9 numarayı alan futbolcu, 4 Ağustos 2013’te SV Schott Jena ile oynanan DFB-Pokal maçında ilk kez Hamburg forması giydi. Hakan Çalhanoğlu’nun daha önce İtalya-Milano’dakii Just Cavalli Club’da çalışan Brezilyalı Jaqueline Pinheiro ile eğlenirken çektirdiği fotoğraf uzun süre konuşulmuştu.

BAYER 04 LEVERKUSEN

Hakan Çalhanoğlu’ nun Şampiyonlar Ligi maçında süre aldığı bir zaman 4 Temmuz 2014 tarihinde, Bayer Leverkusen ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bayer Leverkusen’in sitesinden yapılan açıklamada yıllık 3 milyon Euro kazanacağı ve bonservis bedeli 14.6 milyon euro olduğu açıklandı.

MİLLÎ TAKIM KARİYERİ

Çalhanoğlu, Türkiye millî futbol takımını seçmiştir. Haziran 2010’daki Viktor Bannikov turnuvası ile Türkiye U-16 takımında forma giymeye başlamıştır. U-17 takımı ve U-19 takımı ile Avrupa Şampiyonası elemelerine katıldı.

Aralık 2012’de U-20 forması giymeye başladı. Türkiye’de düzenlenen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası kadrosuna dahil edildi.

Çalhanoğlu, 31 Mart 2015 tarihinde hazırlık maçında Türkiye’nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Lüksemburg karşılaşmasının 87. dakikasında takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu gol Türkiye formasıyla A takımlar seviyesinde attığı ilk gol oldu.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version