4 Temmuz 2026 · Cumartesi · Özel Haberin Kaynağı
SON TV
SON DAKİKA
HSK

HSK Başkanvekili Fuzuli Aydoğdu’nun koruma ekibinde düğün sevinci

HSK İkinci Daire Başkanı ve Başkanvekili Fuzuli Aydoğdu’nun koruma amiri Yunus Altuntaş’ın oğlu Hakan Altuntaş ile Selen Çağlı düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Yargı camiasının önemli isimleri de genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

SON.TV/ANKARA

HSK Başkanvekili Fuzuli Aydoğdu’nun koruma amiri Yunus Altuntaş’ın oğlu Hakan Altuntaş ile Selen Çağlı, Ankara’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Şehri Tebessüm Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen tören, yargı camiasını bir araya getirdi.

YARGI CAMİASI DÜĞÜNDE BULUŞTU

Düğün törenine HSK İkinci Daire Başkanı ve Başkanvekili Fuzuli Aydoğdu’nun yanı sıra HSK Birinci Daire Üyesi Hakan Yüksel, HSK Üyesi Bülent Küfüdür, Yargıtay Üyesi Veli Dalgalı, YSK Üyesi Celal Albay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı Emre Çelik ile Yozgat İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cezmi Yalınkılıç katıldı. Davetliler genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

 

GENÇ ÇİFTE MUTLULUK DİLEKLERİ

Nikâh töreninin ardından davetliler, Hakan Altuntaş ve Selen Çağlı’yı tebrik ederek yeni hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Samimi atmosferde geçen organizasyon, çekilen aile fotoğrafları ve hatıra kareleriyle sona erdi.

ETİKETLER

#HSK #FuzuliAydoğdu #Yargı #Ankara #Düğün #HakanAltuntaş #SelenÇağlı #SonTV