İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci: Canlı şahitlerim var

İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci: Canlı şahitlerim var

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci’ye uyguladığı psikolojik ve fiziksel şiddetle gündemde. Geçtiğimiz yıl boşanan Küçükkaya’nın eski eşi Demirci’nin konuşmaması için aldırdığı yayın yasağı sona erince Demirci, Youtube’da yayınlanan bir programa konuk olarak başından geçenleri anlattı.

Gündemde geniş yer bulan açıklamanın ardından Küçükkaya, iddiaları reddederek ispata davet etti.

CANLI TANIKLARIM VAR

Demirci, anlattıklarının hepsininin arkasında durarak canlı şahitleri olduğunu kaydetti. Demirci; annesi, ablası, dayısı ve Arzu adlı bir arkadaşının yaşananlara tanık olduğunu ve mahkemede de şahitlik ettiklerini belirtti.

Küçükkaya’nın yüzüne yumruk atması sonucu, yüzünün aldığı hali ablasına görüntülü aramada gösterdiğini, bunun üzerine ablasınnın “Eda’yı çok hırpalamışsın, neden böyle yaptım” şeklinde yazılı mesaj gönderdiğini ifade etti.

MAHKEMEYE DELİL OLARAK SUNULDU

Demirci, Söz konusu mesajlaşmaların ve telefon görüşmelerinin kayıtlarının boşanma sırasında mahkemeye kanıt olarak sunulduğunu aktardı. Neden darp raporu almadığını da açıklayan Demirci, “İnsan kendine yakıştıramıyor o şiddeti. Utandım, korktum, çekindim. Karakola gitmek istemedim, başı derde girsin istemedim. “Bir şekilde yolunu buluruz” diye düşündüm. Ama o yolu hiç bulamadık. Bir kadının karakola ya da hastaneye gidip ‘Ben dayak yedim’ demesi çok zor. Hele ki bu kadın bir öğretmen, eşi de hayli tanınmış biriyse. Karşı taraf güçlü olunca yalancı kadın durumuna düşmekten de çekindim. Kaldı ki inkâr etmek isteyen raporu da inkâr eder. ‘Kapıya çarpmış, düşmüş’ der. Benim canlı şahitlerim vardı. Onların şahitliği ve delil olarak sunduğum mesajlaşmalar vardı. Bir şeyleri ispatlamak bu kadar zor olmamalı.” dedi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version