İstanbul Emniyeti’nden uyuşturucuya darbe! 3 tutuklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” konusu ile ilgili yapılan çalışmalarda flaş bir gelişme yaşandı.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti konusu ile ilgili olarak yakalanan ve sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanan Fatih Han A. (31) ve Mehmet Semih Ö. (32) isimli şahısların bahse konu maddeyi temin ettikleri kişilerin araştırılması kapsamında yapılan çalışmalarda, 26 Ocak 2020 günü Gürsel B. (62) isimli şahsa ulaşılarak yakalandığı öğrenildi.

Çalışmaların devamında bahse konu olayla ve zincirleme şekilde birbiriyle bağlantısı olduğu anlaşılan şahıslardan Abdulkerim B. (42) 26 Ocak 2020 tarihinde İlimiz Fatih İlçesi Şehremini Mahallesi’nde 26 gram gelen 5 parça Eroin ile birlikte, Hakif Ö. (55) isimli şahıs ise 27 Ocak 2020 tarihinde İlimiz Şişli ilçesi Merkez Mahallesinde 518 gram Eroin ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Görevlilerimizce gerçekleştirilen 4 ayrı yakalamada şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; Abdulkerim B. ve Hakif Ö.’nün üzerinden ele geçirilenler de dâhil olmak üzere toplam 7 kilo 103 gram Eroin, (1) adet hassas terazi, (4) adet cep telefonu ve 3500 TL para ele geçirildi.

Şahısların yapılan sorgulamasında; Hakif Ö. isimli şahsın “Uyuşturucu Madde Ticareti” konusu ile ilgili 17 yıl 6 ay hapis, 100 bin lira para cezasının olduğu belirlendi. Konu ile ilgili yakalanan ve 28 Ocak 2020 tarihinde adli makamlara sevk edilen Gürsel B., Abdulkerim B. ve Hakif Ö. isimli şahıslar tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version