İstanbul’da ikinci hakimevi açıldı

İstanbul Sarıyer’de yıllardır hizmet veren 61 oda ve 138 yatak kapasiteli Tarabya Hakimevinin ardından Ümraniye’de İstanbul’un ikinci hakimevi olan Anadolu Hakimevi açıldı.

12 katlı bir binada 100 oda ve 218 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye başlayan Anadolu Hakimevi, İstanbul’da büyük bir ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlandı.

Anadolu Hakimevinde restoran, teras kafe, çocuk oyun alanları ve 56 araçlık otoparkı bulunuyor.


OTEL KONFORUNDA ODALARI
Anadolu Hakimevi, geniş ve ferah 100 odası ve sahip olduğu 218 yatak kapasitesiyle misafirlerine hizmet verirken odalarının 5 yıldızlı otel konforunda geniş ve ferah olması büyük beğeni topladı.

Odalarda LCD TV, mini bar, büyük duvar aynası, ikram seti, merkezi iklimlendirme sistemi, 24 Saat Resepsiyon hizmeti, Wifi Hizmeti sunuluyor.

300 KİŞİLİK RESTORAN
İçinde 300 kişilik bir restoran, 100 kişilik teras kafe ve 20 kişilik lobi kafesi bulunan hakimevinde güler yüzlü personeli ile Türk ve dünya mutfağından eşsiz seçilmiş zengin menü çeşitleri, hafta içi ve hafta sonları hem göze hem de damağa hitap eden zengin açık büfe kahvaltılarını misafirlerinin beğenisine sunmaktadır.

MANZARA EŞLİĞİNDE KAHVE
Çocuk dostu olan tesiste 2 ayrı çocuk oyun alanı yer almaktadır. Ala Carte restoranda grup rezervasyonları için gönül rahatlığı ile tercih edilebilirken teras kafe kahve eşliğinde doyumsuz İstanbul manzarası izleme imkanı sunuyor.

TOPLANTILAR İÇİN 4 AYRI SALON
Konaklamanın dışında çeşitli büyüklüklerde 4 ayrı toplantı salonu bulunan Anadolu Hakimevinde, toplantı, düğün, nişan, kına etkinlikleri yapılabiliyor. Anadolu Hakimevi, misafirlerine güven içinde konaklama, çeşitli etkinliklerini yapma imkanı sunuyor.

https://dhdb.adalet.gov.tr/Home/SayfaDetay/anadolu-hakimevi20042023110915

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version