İzmir Adliyesi’nin büyük kaybı! Başsavcı Vekili hayatını kaybetti

Otomatik taslak

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Büro’dan sorumlu Başsavcı Vekili Ömer Akıncı geçirdiği kalp krizi ardından hayatını kaybetti.

Adli tatil dolayısıyla Balıkesir’de bulunan Akıncı’nın burada bu gece saat 01:00 sıralarında vefat ettiği öğrenildi. Başsavcı Vekili’nin cenazesinin Çarşamba günü öğle namazı ardından Balıkesir’den kaldırılacağı belirtildi. Meslektaşları tarafından çok sevilen Akıncı’nın vefatı yargı camiayı yasa boğdu.

Evli ve iki çocuk babası 50 yaşındaki Akıncı’nın vefatı ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Daire Başkanı Halil Koç ve HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Koç paylaşımında, “Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Ömer Akıncı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Mehmet Yılmaz ise, “Değerli meslektaşımız İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Akıncı’nın geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeni ile vefat ettiğini üzüntü ile öğrendik, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version