Kadın 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.. Kadın 45. yeni bölüm fragmanında biri vuruluyor!

Kadın 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanı doruğa çıkaran Kadın dizisinde 45. yeni bölüm fragmanı cevabı merakla beklenecek anları gösteriyor. 45. yeni bölüm fragmanında; Sarp, Bahar ve çocukları güvenli bir yere götürmek istiyor fakat Nezir’in adamları birini vuruyor! Kadın, 45. yeni bölümüyle 25 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de FOX Tv’de.

Kadın 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın dizisinin 45. yeni bölüm fragmanında Sarp, Bahar’ı arayarak birkaç gün içinde onları güvenli bir yere götüreceğini söylüyor. Bahar Sarp’a ‘artık sana güvenmiyorum’ diyor. Bahar’ı ikna eden Sarp; Bahar ve çocukları da alıp evden çıkarıyor. Tam o sırada Nezir’in adamları içeri giriyor. Bir el silah sesi duyuluyor. Arif olanları uzaktan izlerken, adamlar ‘öldü, öldü’ diyerek binadan çıkıyor. “Kim öldü” sorusuna ise yanıt olarak ‘kadın öldü’ deniliyor. İşte Kadın 45. yeni bölüm fragmanı…

Kadın 44. son bölüm finalinde ise Sarp, Bahar’a yapılan planı öğrendi. Çocuklarının kaçırıldığını öğrenen Sarp, Pırıl’dan hesap sordu. Peki Kadın dizisi 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın 44. son bölümde yaşananlar…

KADIN 44. SON BÖLÜM İZLE

KADIN 44. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fox TV’de başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya’nın paylaştığı Kadın dizisinin 44. son bölümünde Bahar ve Sarp’ı yıkan gelişmeler yaşandı. Kadın dizisinin 43. bölümde, Bahar’ın çocukları okul çıkışında kaçırılmıştı. 44. son bölümde ise çocuklar bir minibüsle mahalleye bırakıldı. Pırıl ve Şirin’in yaptığı plan sonrasında Bahar Sarp’ı eşi ve çocuklarıyla görünce büyük şok yaşadı. Ancak Bahar’a asıl darbe ise çocuklarının ortadan kaybolması oldu. Çocuklarının her şeyi olduğunu anlayan Bahar, Sarp’ı hayatından tamamen çıkarmaya karar verip iş başvurusunda bulunur.

SARP, PIRIL’DAN HESAP SORAR

Kadın 44. son bölüm finalinde ise Sarp çocuklarının kaçırıldığını öğrenince, Pırıl ve Şirin’in yaptığı planı anladı. Sarp, Pırıl’a ‘Bunu sen yaptın. Bahar’ı buraya getirdin. Çocukları gösterdin. Bahar’ın bilmesini istedin’ dedi. O sırada ise Sarp’ın cep telefonu çaldı. Arayan ise Bahar’dı. Sarp’ın cep telefonuna Bahar’ı ‘Baharım’ olarak kaydettiğini gören Pırıl şaşkına döndü.

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır. Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

NEZİR: BAHAR VE ÇOCUKLARI ALIN

Münir, Sarp’a Nezir’in kadın ve çocuklarına bulaşmayacağını söylemesine rağmen Sarp’ın içi rahat değil. Nezir de Sarp’ın endişesini haklı çıkarıyor. Adamlarına Bahar ve çocukları almalarını emrediyor.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version