Kadın 46. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Pırıl ile Bahar karşılaşacak

Kadın dizisinin merakla beklenen 46. yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından Kadın 46. yeni bölüm 2. fragman da ekrana geldi.

Kadın 46. yeni bölüm 2. fragmanda Sarp’ın güvenli bir yere götürdüğü Bahar ve çocuklar hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyor. Öte yandan çocuklar anne ve babalarıyla uyumak istiyor. Bahar ise Sarp’a olan kızgınlığını gizlemeye çalışarak çocukların mutluluğunu köreltmek istemiyor.

PIRIL, BAHAR VE ÇOCUKLARININ KALDIĞI EVE GİDİYOR

Kadın dizisinin 46. yeni bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan 2. fragmanda Bahar ve çocuklarını bir eve götüren Sarp, hiç beklemediği birşeyle karşılaşıyor. Pırıl çocuklarını alıp, Bahar ve çocuklarının kaldığı eve getiriyor.

KADIN 46. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

https://www.youtube.com/watch?v=D6LdKjLC3D8

KADIN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadın 46. yeni bölüm fragmanında olanlardan bihaber olan Bahar ile Sarp güvenli bir yere gidiyor. Bahar, “Annemleri aramamız lazım” diyor. Sarp kendileri ayrıldıktan sonra mahallede ne olduğunu sormak için Münir’i arıyor ve öğrendiği kötü haberi Bahar ile paylaşmak istemiyor. Bahar’a ‘birşey yok herkes iyiymiş’ diyor.

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisi izleyicileri, 46. yeni bölüm tarihini merak ediyor. Peki Kadın dizisinin 46. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Kadın 46. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm yayın tarihi…

KADIN 46. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Apartmanın etrafına şerit çekiliyor ve polis olay yerine geliyor. Apartmandan çıkan Arif’in elleri ise kanlı… Enver büyük bir şok içinde Arif’e bakakalıyor…Apartmandan çıkarılan bir ölü, ceset torbasıyla ambulansa taşınıyor. Peki Kadın 46. yeni bölüm fragmanında kim öldü? Tahminler Hatice veya Yeliz karakterlerini işaret ediyor. Ceyda’nın çocuğunun babasını yeni bulmuş olması dolayısıyla hikayesinin henüz bitmediği, bu nedenle diğer 2 kadından birinin öldüğü düşünülüyor. Videodan Kadın 46. yeni bölüm fragmanındaki yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

KADIN 46. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştığı Kadın dizisinin 46. yeni bölümü 22 Ocak 2019 Salı günü yayınlanacak.

https://www.youtube.com/watch?v=OEjJPrnzysU


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version