Kadın 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nezir Sarp’ın yerini buluyor… (Kadın 52. son bölüm izle)

Kadın dizisinin 52. son bölümü dün akşam FOX Tv ekranlarında izleyenleriyle buluştu.

Kadın 52. son bölümün ardından 53. yen bölüm fragmanı ekrana geldi. Kadın 53. yeni bölüm fragmanında Suat, Pırıl’ın kaldığı odaya böcek yerleştirildiğini öğrendi. Nezir’in kendilerini dinlediğini öğrenen Suat, Pırıl’a hiçbir şey söylemeden Sarp’ın kaldığı yeri söyledi. Kadın 52. son bölümü ve 53. yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Kadın 52. son bölümde; Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istememektedir. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini ister. Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıdır. Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirecek midir?

KADIN 52. SON BÖLÜM İZLE

Kadın 53. yeni bölüm fragmanında Sarp’ın yerini öğrenen Nezir ve adamları silahlanıp, dağ evine gidiyor.

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın ekrana gelen 52. son bölümünde Suat, Sarp’ın evine gelerek Pırıl ve çocukları götürmek istedi. Bahar ise Pırıl’a kendilerini de bu evden götürmesini söyledi. Peki Kadın’da Pırıl, Bahar’a yardım edecek mi?

NEZİR SARP’IN YERİNİ BULUYOR!

Pırıl’ın kaldığı otele böcek yerleştiren Nezir, Sarp’ın yerini öğrenir öğrenmez harekete geçiyor. Sarp, Bahar ve çocuklarının kaldığı dağ evine giden Nezir ve silahlı adamlarına kapıyı açan Doruk görür. O sırada evden çıkmaya hazırlanan Bahar, kapıda Nezir ile karşılaşır. Sarp’ın nerede olduğunu soran Nezir, onu öldürmeye kararlıdır.

KADIN 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ARİF GÖZALTINA ALINIYOR

Kadın dizisinin yayınlanan 52. son bölümünde Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklanır ve büyük bir şok içinde ne yapacağını bilemez. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacaktır? Diğer yandan kıraathanesinde silah bulunan Arif ise polisler tarafından gözaltına alınıyor. Arif’in dükkanına silahı kim sakladı?

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

KADIN 51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

SARP BAHAR’A ‘KARIM’ DİYOR

Arif, Bahar’a üşümemesini ve eve girmesini söylüyor. Sarp ‘sana mı kaldı benim karımın üşümesi’ diye çıkıyor. Ve sokağın diğer ucunda Pırıl görünüyor. Sarp’ın sözlerini duyan Pırıl ona ‘Sarp’ diye bağırıyor. Arif gidince Sarp Bahar’ı hırpalıyor. Bahar Arif’i değil onu tanımadığını söylüyor. Pırıl onları izlerken ‘o adamla aranızda ne var’ diye bağırıyor. Bahar cevap olarak ‘ sana ne’ diyerek bağırıyor. Sarp kendini kaybetmiş bir şekilde eve giriyor ve çocukları görünce sesinin tonunu düşürüyor. Bahar çocukları yatırmaya götürüyor. Nisan ve Doruk babalarından korkuyorlar.

PIRIL HER ŞEYİN FARKINDA

Sarp çocuklar gittikten sonra, Bahar’a ‘karım o kahveci ile neler karıştırıyor’ deyince Bahar Pırıl ve diğer çocuklarını hatırlatıyor. Sarp çocukların dışarı çıkması ile her şeyi konuşacaklarını söylüyor. Pırıl, Sarp’ı çağırıyor. Bahar, ‘karın çağırıyor’ deyince de ‘benim karım sensin’ diyerek yanıt veriyor. Sarp, Pırıl’a Bahar ile konuşacaklarını anlatıyor. Pırıl onu Arif konusunda anladığını aynı duyguları Bahar için hissettiğini söylüyor.

ARİF: AKLIM SENDE, KALBİM SENDE

Bahar çocukları yatırdıktan sonra Arif’i arıyor. Peşinde birilerinin olup olmadığını söylüyor. Arif aklının ve kalbinin onda olduğunu anlatıyor. Bahar gözyaşları içinde oradan çıkmanın bir yolunu bulacağını söylüyor. Ayrıca polise gitmemesi için onu ikna ediyor.

BAHAR: ONU SEVMİYORUM DEMEDİM

Sarp ve Bahar konuşmaya başlıyorlar. Sarp’ın ısrarlı soruları üzerine Bahar Arif’in sevgilisi olmadığını söylüyor. Sarp rahat bir nefes alacakken, ‘sevgilim değil dedim, onu sevmiyorum’ demedim diyor. Ayrıca Sarp, Bahar’ı çok özlediğini söylüyor. Bahar ‘beni özlemenin bir önemi yok’ dediğinde de onu öpüyor.

KADIN DİZİSİNİN KONUSU

Kadın hayata sevgiyle bağlı olmasada iki çocuğunun sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan onları fakirliğin ve yaşam mücadelesini içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarını kendisine siper ederek korumayı başaran Bahar’ın hikayesidir.

Annesi tarafından çocuk yaşlarda terk edilen Bahar daha sonra babasını ve babaannesinide kaybeder ve hayatta yapayalnız kaldığı o günlerde Sarp’la tanışır. Mutlu giden bir evliliğin ardından beklenmedik şekilde hayatını yitiren Sarp Bahar’ı derinden etkilemiştir.

Sarp’tan sonra anılarını unutamayan acılarını her gün biraz daha yaşayan kalbini başkalarına kapayan biri olmuştur artık Bahar. Fakat yıllar sonra onu henüz 8 yaşındayken terk eden annesinin ve alenin hayatına girişi, taşınmak durumunda kaldığı yeni mahallesi ona beklenmedik sürprizler yaratır.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version