SON TV

Kayahan’ın hayatı belgesel oluyor

İpek Açar, eşi Kayahan’ın hatırasını bir belgeselle yaşatmak için kolları sıvadı. Açar, “Ailece böyle bir karar aldık. Beste (Açar) ve ben birlikte hareket edip büyük ustanın hayatını anlatacağız” dedi.

Kayahan’ın hayatı belgesel oluyor

İpek Açar, 2015’te yaşamını yitiren eşi Kayahan’la ilgili bir belgesel yapacaklarını söyledi. Belgeselde Kayahan’ın kızı Beste Açar ile birlikte çalışacaklarını açıklayan Açar, şöyle konuştu:

‘TÜM YAŞANMIŞLIKLARINI KAPSAYAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE OLACAK’

“Aile olarak Kayahan belgeseli üzerinde çalışmalara başladık. Bu projede profesyonel bir ekip, Beste ve ben beraberiz. Çocukluğundan itibaren mutluluklarını, kırgınlıklarını, yıllarını müziğe vermiş bir ustanın mücadelesini, fikirlerini, tüm yaşanmışlıklarını kapsayan çok özel bir proje olacak.”

Orkestra şefi Alper Kömürcü ile birlikte olan Açar, Plak ve Ben dergisine diğer projelerini de anlattı: “Kayahan’ın En İyileri 2′ albümü için çalışmalara başladık.

Haziran’da Alper Kömürcü şefliğinde Yolu Sevgiden Geçen Şarkılar senfonik projesi ile Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkacağız. Ayrıca Alper Bey ile ortak çalışmamız ‘Mazinin Sevdası’ single’ı da çok yakında dinleyicilerle buluşacak.”

Sabah / Günaydın