Kerimcan Durmaz’ın yakın arkadaşı Samet Liçina’dan ilginç savunma: Bize hiçbir şey olmaz

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz gün Instagram hesabından, seyahat ettiği uçağın tuvaletinde müstehcen görüntülerini paylaştığı iddiasıyla büyük tepki çekmişti. Kısa bir süre sonra paylaşımını silen Durmaz, tekrar bir paylaşım yaparak, ‘Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli bir videoyu avukatıma iletmek isterken sehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum’ mesajı yayınlamıştı.

“BİZE HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

Olaydan sonra ünlü fenomenin arkadaşlarının da tepkisi merak edilirken, Samet Liçina’dan şaşırtan bir savunma geldi. Bir kullanıcının “Hepiniz aynısınız” yorumuna Liçina, “Bu ülkede o kadar cinsel içerikli film çekip ünlenen kişi varken, bize hiçbir şey olmaz. Siz imrenek ve iç geçirerek yaşadığımız hayatı izlemeye devam edeceksiniz” cevabını verdi.

Samet Liçina kimdir? Nerede doğdu? İşte hakkında merak edilenler… Yaptırdığı estetik ameliyatlar ve Barbie bebeğin sevgilisi Ken’e benzemek için geçirdiği estetik operasyonlar sayesinde ismin duyuran ve DJ’lik yapan Samet Liçina sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sayesinde gündemden düşmüyor.

Sırbistan asıllı Samet Liçina bir çok ünlü mekanda Dj olarak sahne almaktadır. Girdiği ortamlarda çaldığı müzikler ile müzik severlere eğlenceli dakikalar yaşatmaktadır. Annesi Sırbistan Novi Sad, babası ise Karadağ Montenegro nüfusundandır.

İnstagram ve diğer sosyal medyaları aktif bir şekilde kullanan Türkiye’nin en ünlü fenomen isimlerinden Samet Liçina özellikle Barbie bebeğin sevgilisi Ken’e benzemek için yapmış olduğu estetik ameliyatları ile haber dünyasında ismi sıkça anılmaktadır.

Ancak kendisi verdiği bir röportajda sadece dudak ve çenesinde dolgu olduğunu onun dışında 6 ayda bir ağda ve saç kesimi gibi bakım gerektiren işlemleri yaptırdığını belirtmiştir. Ken Doll’a benzemek için hiç bir şey yapmadığını doğuştan benzediğini açıklamıştır.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version