Kim bu hakim? Şişli’nin göbeğinde bir garip olay

Kim bu hakim? Şişli’nin göbeğinde bir garip olay

Geçtiğimiz cumartesi günü saat 01.00 sıralarında İstanbul’da Şişli Harbiye Mim Kemal Öke Caddesi üzerinde ilginç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, gece saatlerinde iş yerinden çıkan Doğukan Polat Ergün (22), arkadaşı Doğukan Demir (19) ile birlikte 01 FAV 94 plakalı motosiklete binerek evlerine gitmek üzere yola koyuldu.


İki genç, cadde üzerindeki kavşağa geldiği esnada sinyal vermediği iddia edilen 34 BAU 147 plakalı otomobilin sürücüsü tarafından sıkıştırıldı. Çarpma sonucu gençler yere savrularak yaralanırken, araçtan inen kimliği belirsiz kişiler gençlerle tartıştı.

Araçtan inen kişiler arasından bulunan ve hakim olduğunu iddia eden alkollü bir kadın ise gençlerle tartıştı. Kadın, ortalığı karıştırdığı olay sonrası vatandaşların araya girmesiyle uzaklaştırıldı. O sırada gençlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerine seyrettikleri esnada otomobil sürücüsü, hakim olduğunu iddia eden kadın ve diğer kadın arkadaşıyla beraber araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

Olay mahalline çağırılan ekipler, şikayetçi olan Doğukan Polat Ergün ve Doğukan Demir’in Harbiye Polis Merkezi Amirliği’nde ifadesine başvurdu. Otomobilin plakasından sahibine ulaşan polis şüphelileri de karakola davet edip işlem yaptı.

Gençler ise hastaneye giderek darp raporu aldı. Ergün ve Demir’in suç duyurusunda bulunmasının ardından savcılıkça soruşturma başlatıldı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version