Kiralık araçla kaçtı, baskında 23 kilo bonzai yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında yeni bir gelişme yaşandı.

Edinilen bilgiye göre,  geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kontroller sırasında durumundan şüphelenilen bir araç takibe alındı. Bir süre sonra durdurulmak istenen aracın görevlilerin uyarılarına rağmen durmayarak kaçmaya başlaması üzerine aracın yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

GPS kayıtları üzerinden yapılan araştırma sonucu kiralık olduğu belirlenen aracın Güngören ilçesi Güneştepe Mahallesi’nde bulunan bir sokakta park halinde bulunduğunun belirlenmesi üzerine bahse konu adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda araç ve sürücüsü Enes K. (20) yakalandı.

Araçta yapılan aramalarda 20 paket halinde 20 kilogram bonzai maddesi ele geçirildi. Çalışmaların devamında alınan arama kararına istinaden şahsın girmiş olduğu ikamet ve ikametin bulunduğu çatı kısmında yapılan aramalarda ise; 3 kilogram bonzai maddesi, 5 litre aseton maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version