MasterChef Murat kuşa işkence ardından gözaltına alındı! Suç makinesi çıktı!

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de MasterChef ve Yemekteyiz adlı programlarda adını duyuran Murat Özdemir bir süre sonra yaptığı garip hareketler ardından yarışmadan diskalifiye olmuştu. Hareketlerine ve garip açıklamalarına devam eden Murat Özdemir son noktayı yayınladığı bir video ile koydu.

Videoda Acun Ilıcalı ile ilgili hakaret içerikli kelimeler kullanan Murat Özdemir’in bir papağanın boynunu sıktığı  görüldü. Papağan’ın can çekişirken çıkardığı sesler ve Murat Özdemir’in ilginç tavırları ardından takipçiler ve videoyu izleyenler hemen polise şikayette bulundu.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Tüm bu olaylar ardından gözaltına alınan Murat Özdemir’in aslında suç makinesi olduğu çıktı. Özdemir’in uyuşturucu kullanmak, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi en az 5-6 suçtan sabıkasının olduğu öğrenildi. Özdemir’in yargılandığı bir davadan ise ‘denetimli serbestlik uygulaması’ kapsamında tahliye edildiği de belirlendi.

PAPAĞANA EL KONULDU

Ayrıca Murat Özdemir’in işkence ettiği papağan’a el konulduğu öğrenildi. Boğazından tuttuğu bir papağana işkence yaparak “Acun baba de lan” diyerek küfürler saydıran Murat Özdemir’in sosyal medyada paylaştığı görüntüler ardından tepkiler dinmedi. Sosyal medya hesaplarından Murat Özdemir’e yönelik tepki mesajları devam ediyor.

HALUK LEVENT VE AHBAP DA DAHİL OLDU

Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in Twitter’dan yaptığı açıklamada Özdemir’in gözaltına alındığı ve bacağı kırılan papağanın da karakola getirildiği belirtildi.

Levent takipçilerine zavallı papağan hakkında, “Maalesef ayağı da kırılmış. Az sonra Hayvan hakları Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP’lar bakacak papağana .. Olsun kurtulsun da..” bilgisini verdi.

 

 


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version