Melis Sütşurup’tan aşk yaşadıkları iddia edilen Mustafa Sandal’a gönderme!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile aşk yaşadığı iddia edilen Melis Sütşurup, sosyal medya hesabından Mustafa Sandal’ın ‘Gel Bana’ şarkısını dinlediği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Emina Jahovic’ten aylar önce boşanan popçu Mustafa Sandal’ın 2018’in son aylarında yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyordu. Gönlünü sosyetik güzel Melis Sütşurup’a kaptıran Mustafa Sandal, yeni aşkıyla Milano kaçamağı yapmıştı. İkili ardından soluğu Tayland’da almıştı. Kendinden 20 yaş büyük popçu Mustafa Sandal’ın 49’uncu yaş gününü de geçen hafta Roma’da kutlayan Melis Sütşurup, önceki gün aşka geldi.

Takvim gazetesinin haberine göre, kız arkadaşlarıyla Kartalkaya’ya giden Melis Sütşurup, Mustafa Sandal’ın yeni şarkısı ‘Gel Bana’yı aracında dinlerken çektiği videoyu Instagram’da paylaştı.

Melis Sütşurup, şarkının şu kısmını paylaştı:

“Orda bir dur rahatla

Bundan sonra seni kimse üzemez

Nefes al bir daha bir daha da seni kimse çözemez

Sanki kaderimi fırtınamda yazmışlar

Gel bana.”

KARŞI ATAK NE ZAMAN GELECEK?

İki oğlunun annesi Emina Jahovic’le 11 yıllık evliliğini Haziran 2018’de bitirip adı pek çok güzelle anıldıktan sonra gönlünü Melis Sütşurup’a kaptırdığı iddia edilen Mustafa Sandal’dan ise ne zaman karşı atak geleceği merak konusu oldu.

TESADÜFÜN BÖYLESİ

Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz aylarda katıldığı bir etkinlikte yeni şarkısının klibini Tayland’da çekeceğini duyurmuştu. Ünlü popçunun bu açıklamasından bir gün sonra ise Sütşurup’un Tayland’dan paylaşım yapması ‘tesadüfün böylesi’ dedirtti. Melis Sütşurup, önceki akşam Musti’nin parçasını dinlerken çektiği videoya “Demiştim, keşke arkada çalan şarkıyı duysanız diye” notunu düştü. İki çocuk babası Musti’nin bir süredir gizli gizli görüştüğü iddia edilen Melis Sütşurup’un önceki evliliğinden Yiğit adında bir oğlu var.

İşte Mustafa Sanal’ın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Melis Sütşurup hayat hikayesi ve hakkında merak edilenler…

19 YAŞ KÜÇÜK SOSYETİK GÜZEL

Boşanma sonrası adı pek çok isimle anılan Musti’nin, şimdi de gönlünü Melis Sütşurup’a kaptırdığı konuşuluyor.

Bir süredir gizli gizli görüşen 48 yaşındaki popçu ile 29 yaşındaki butik sahibi sosyetik güzelin buluşma adresi ise yurt dışı. Sandal, kendi gibi başından bir evlilik geçen Sütşurup’la geçtiğimiz hafta İtalya’nın Milano kentinde buluştu. İlişkilerinin ortaya çıkmaması için ayrı ayrı paylaşım yapan ikilinin sırrı ise Sütşurup’un dün Tayland’a gitmesiyle ortaya çıktı.

‘TEMKİNLİ AŞIKLAR’

Musti, geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinlikte yeni şarkısının klibini Tayland’da çekeceğini duyurmuştu. Ünlü popçunun bu açıklamasından bir gün sonra ise Sütşurup’un Tayland’dan paylaşım yapması ‘tesadüfün böylesi’ dedirtti. İtalya’nın ardından GüneyDoğu Asya ülkesinde buluşan ikiliden sosyetik güzelin, başarılı popçudan daha önce yola çıkmış olması “Temkinli aşıklar” yorumu yaptırdı.

6 AYDA 5 FARKLI GÜZEL

Son 6 ayda 5 farklı güzelle yakınlaştığı iddiasıyla manşetleri süsleyen Mustafa Sandal’ın, kendisinden 19 yaş küçük Melis Sütşurup’la aşk yaşayıp yaşamadığı konusunda nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. İki çocuk babası Musti’nin bir süredir gizli gizli görüştüğü iddia edilen Melis Sütşurup’un önceki evliliğinden bir oğlu var.

Melis Sütşurup, Mustafa Sandal’la yaklaşık iki aydır birlikte olduğu konuşulan Melis Sütşurup’tan şarkılı itiraf geldi. Sosyetik güzel, önceki akşam Musti’nin yeni şarkısı ‘Gel Bana’yı paylaştı.Bu gelişmenin ardından ünlü şarkıcının hayranları Melis Sütşurup’u mercek altına aldı.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version