Savcıya saldırıya 1 yıl 3 ay hapis

İstanbul Savcısı H.H.S., 27 Kasım 2020 günü iddiaya göre, Şişli’de evinin önünde yaşanan trafik kazası ardından yolu kapatan ve trafik düzenini bozan aracın daha uygun bir yere çekilmesini istedi.

İddiaya göre, kazaya karışan sürücü olmamasına rağmen olay yerinde bulunan emlakçı Özkan Yıldırım, Savcı H.H.S.’ye hakaretlerde bulundu. Ardından plakasının alındığını gören Yıldırım, kafa ve yumruk darbeleriyle 29 yıllık yargı mensubunu yere düşürdü. Özkan Yıldırım, ‘kasten yaralama’ suçunu işlemesi nedeniyle 1 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.

Savcı yaşadığı ağır psikolojik travma nedeniyle tayin talep ederek Anadolu Yakası’na taşınmak zorunda kaldı. Hakimliğe geçen Savcı şimdi ise yaşadığı elem ve ıztırap ile şeref ve onurunun kırılması ve neticede uğradığı manevi zararın karşılanması amacıyla  250 bin liralık tazminat davası açıyor.

Şimdi Hakim olan Savcı,  Özkan Yıldırım hakkındaki tüm menkul ve gayrimenkul malları, bankalardaki tüm hesaplarına ihtiyati haciz konulması talebinde de bulundu.


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version