Şeyma Subaşı mı Deren Talu mu? Sosyal medya bunu konuşuyor!

Acun Ilıcalı ile evliliği 14 ay süren ve geçtiğimiz günlerde 10 dakikalık bir mahkemeyle boşanan Şeyma Subaşı İstanbul’u terk ederek Acun ile müşterek kızları Melisa ile birlikte Miami’ye gitti.

Acun Ilıcalı ile yıllar süren aşklarıyla sürekli magazin gündemini meşgul eden Şeyma Subaşı’nın kıskançlık dolayısıyla Acun’dan ayrıldığı iddiaları tavan yaptı. Hatta bu iddialardan biri de Defne Samyeli’nin güzeller güzeli 22 yaşındaki kızı Deren Talu idi… Acun Ilıcalı’nın Deren Talu’ya İngiltere’de bir ev aldığı da iddia edilmişti. Tabii bu iddialar Deren Talu ve annesi Defne Samyeli cephesinden açıklamalar gecikmemişti.

ANNE VE KIZI YALANLADI

Deren Talu yaptığı açıklamada iddiaları kesin bir dille yalanlamış, Defne Samyeli ise bu iddiaları ortaya atanları savcılığa şikayet edeceğini söylemişti. Fakat sosyal medya yine de bu iki güzeli yani Şeyma Subaşı ve Deren Talu’yu kıyasa çoktan başlamıştı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Anketler yapıldı. Sosyal medya ikiye bölündü… Güzellik konusunda kimi Şeyma Subaşı’nı tutarken kimisi de Deren Talu’nun güzelliğini savundu. Bazıları Şeyma Subaşı’nın estetiksiz halinin fotoğraflarını paylaşırken kimisi de ‘Neticeye’ bak mesajları attı. Deren Talu’nun da estetiksiz fotoğrafları sosyal medyada bolca paylaşıldı.

Sosyal medya Deren Talu mu güzel yoksa Şeyma Subaşı mı güzel yorumlarıyla ve bu iki güzel kadının Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla gündemi yakından takip etti. Bilindiği gibi Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın ayrılık nedenlerinden biri olarak da Çağatay Ulusoy gösterilmiş, Çağatay ve Şeyma hemen bu haberi yalanlamış, Çağatay Ulusoy ‘Acun abi’ dediği Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma ile sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

Fakat yine de Deren Talu iddiaları unutulmadı. Deren Talu’nun Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddiaları dillendirildi.

İşte Deren Talu ve Şeyma Subaşı’nın yarışan o fotoğrafları…


SON HABERLER

İlgili Haberler

Exit mobile version